19.5 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăSpecialREVISTA BLOGURILOR. Un medic reputat recunoaște că a primit sponsorizări de la...

REVISTA BLOGURILOR. Un medic reputat recunoaște că a primit sponsorizări de la firme de medicamente

Jurnalistul Cătălin Tolontan scrie pe blog despre Dezso Nagy, un medic psihiatru reputat din județul Brașov. El recunoaște că a fost sponorizat de o importantă firmă americană din industria farmaceutică.

„Eu chiar am participat la congresele susținute de firmă, nu m-am făcut că merg acolo și de fapt să-mi fi plătit concediul la Mamaia sau la New Delhi”, spune doctorul.

Jurnalistul Adelin Petrișor scrie pe blog despre excursia făcută pe Transfăgărășan împreună cu fiica lui, Smaranda.

“Excursia a fost senzațională: ne-am oprit la barajul Vidraru, am mâncat la 2045 m, la Bâlea Lac. Sus erau cam 13-14 grade Celsius și norii se lipiseră într-un mare fel de crestele munților. Smaranda m-a întrebat de ce dusul la toaletă costă 2 lei. I-am explicat că cei de acolo profită de numărul mare de turiști”.

Cristian Șerb scrie, pe blog, despre o achiziție personală accesibilă românilor care nu au prea mulți bani, dar dispun de o curte sau de o grădină.

“Aveam prea mult timp liber și prea puține probleme și am zis să-mi mai fac de lucru. Glumesc evident. Ideea este că m-a mâncat în fund să-mi iau o piscină supraterană, să mă pot răcori și eu când afară sunt 40°C. Să mă joc cu fii-miu în apă și cine știe, poate chiar cu nevasta și vecina”.

 

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Iohannis la Consiliul European, azi și mâine. Situația din Orientul Mijlociu, pe agendă

Preşedintele Klaus Iohannis va participa, astăzi şi mâine, la reuniunea extraordinară a Consiliului European care va avea loc la Bruxelles.Şeful statului va participa, de...

Curtea Constituțională a Republicii Moldova a aprobat referendumul pentru integrarea în UE. Referendumul va permite modificarea Constituției

Curtea Constituțională de la Chișinău a dat aviz pozitiv pentru organizarea referendumului în care cetățenii Republicii Moldova urmează să-și exprime opțiunea cu privire la...

Pe timp de război, cresc acțiunile firmelor producătoare de armament

Acțiunile unor mari companii care produc echipamente militare au crescut semnificativ, în contextul războiului din Ucraina și, mai nou, al războiului din Orientul Mijlociu,...
Ultima oră
Pe aceeași temă