11.5 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăAldineACADEMIA CAȚAVENCU. Tricolorii, victorie răsunătoare cu superstarurile Maltei

ACADEMIA CAȚAVENCU. Tricolorii, victorie răsunătoare cu superstarurile Maltei

Într-un meci cu mari emoții, disputat pe arena “Ilie Oană”, din Ploiești, elevii lui Cosmin Contra a făcut din nou reclamă fotbalului românesc.

Cum era și de așteptat, supervedetele Maltei au pus presiune la poarta lui Tătrușanu. Starul formației malteze, ospătar la un restaurant de cinci stle, putea deschide scorul, dar principalul spectator de la meciurile echipei franceze Olympique Lyon, Ciprian Tătărușanu, a salvat incredibil. Tricolorii au reușit să reziste în fața asalturilor superstarurilor malteze și s-a intrat la vestiare, la pauză, cu scorul de 0 – 0.

La scurt timp după reluarea partidei, George Pușcaș a deschi scorul pentru formația noastră și, deja, se vedea o mare surpriză.

Ulterior, introducerea în teren a decarului Naționalei, Gigu Grozav, a “luminat” jocul formației noatre. Fostul jucător al Petrolului Ploiești a inventat o pasă de geniu pentru un jucător maltz, declanșând un contraatac fulger. Satarurile malteze nu au reușit să profite însă de pasa din glezna fină a lui Grozav, iar reușita lor a fost anulată pentru o poziție de afară din joc.

Tricolorii au reușit să reziste până la fluierul final și s-au prăbușit în lacrimii, deoarece nu și-au putut stăpânii emoțiile după acest succes răsunător. Petrecerea a continuat, apoi, pe gazonul arenei ploieștene.

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Un judecător i-a impus restricții de comunicare lui Donald Trump

Judecătorul din procesul penal al lui Donald Trump la New York i-a impus marţi restricţii de comunicare, în special în ceea ce priveşte martorii,...

Ministerul Muncii și Solidarității Sociale modifică legislația din domeniul asistenței sociale

Ministerul Muncii și Solidarității Sociale anunță modificarea a șase acte normative din domeniul asistenței sociale. Schimbările au fost aprobate de deputați. Acestea vor aduce...

Cheltuielile statului cresc, deficitul bugetar este tot mai mare. Ce spun guvernanții?

În primele două luni ale anului, deficitul bugetar a urcat la aproape 29 de miliarde de lei, adică 1,67% din PIB. Spre comparație, în...
Ultima oră
Pe aceeași temă