21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăAldineGuvernul Orban le spune românilor “mi casa es su casa”

Guvernul Orban le spune românilor “mi casa es su casa”

vident, acest lucru nu poate fi realizat fără aprobarea realului premier în exercițiu, președintele Klaus Iohannis.

Șeful statului este însă total în asentiment cu Cabinetul Ludovic Orban, considerând “Prima casă” un program ce nu mai este eficient.

Într-adevăr, la nivelul anului 2020, orice cetățean român nu se mai poate gândi la prima locuință, ci, eventual, la cea de-a opta.

Astfel, Guvernul s-a gândit să vină în sprijinul cetățeanului.

Executivul are mână liberă (sau liberală) să lanseze programul “A opta casă”.

De asemena, cei care au avut una dintre cele șapte proprietăți imobiliare confiscate de către stat, au dreptul de a primi finanțare pentru două noi case.

La fiecare casă confiscată, statul îți va oferi două. Singurele condiții pe care orice român trebuie să o îndeplinească, pentru a se încadra în noul program, sunt:

să aibe trecut ca primar (primar al municipiului Sibiu prezintă un avantaj);
să dețină minimum alte șase proprietăți imobiliare.
Noul program are termen de aplicare următorii cinci ani, când președintele Klaus Iohannis își va termina misiunea de explorare a Globului și va reveni la pasiunile sale, meditațiile și piața imobiliară.

Programul “A opta casă” trebuie gândit însă foarte bine, pentru a nu discrimina.

Articolul integral este disponibil pe Academia Cațavencu.

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Nicolae Ciucă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO: „Aceste două decenii au reprezentat cea mai bună perioadă din istoria noastră”

Preşedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciucă, a evidenţiat, vineri, într-un mesaj transmis cu prilejul împlinirii a 20 de ani de la admiterea României în...

Șobolanii au invadat spațiile verzi din Târgoviște. FOTO

Primăria Municipiului Târgoviște pare că a rămas restantă cu deratizarea în acest an. Șobolanii de mari dimensiuni au fost suprinși de cetățeni ai orașului-reședință a...

Mesajul premierului Marcel Ciolacu, la 20 de ani de la aderarea României la NATO

În cei 20 de ani de apartenenţă la NATO, România a devenit un pilon important şi şi-a consolidat poziţia în interiorul alianţei, respectându-şi angajamentele...
Ultima oră
Pe aceeași temă