11.5 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăAldinePrognoză meteo pentru clasa politică

Prognoză meteo pentru clasa politică

Agenția Națională de Meteorologie a prognozat două săptămâni cu temperaturi ridicate pentru luna decembrie. De asemenea este așteptată o primă parte a iernii, destul de liniștită.

Cu toate acestea, de la Palatul Victoria, se anunță temperaturi foarte joase. 
 
Ascultând prognoza meteorologului de serviciu, ministrul Finanțelor Publice, Florin Cîțu, premierul Ludovic Orban și mâna sa dreaptă, vicepremierul Raluca Turcan, au anunțat înghețarea salariilor din sistemul bugetar.

Se anunță ger mare la Guvern, frig care se pare că vine din Germania via Sibiu, și care ar urma să înghețe foarte multe proiecte.

Premierul Ludovic Orbn l-a anunțat deja pe ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, că, la prima cădere de zăpadă, va îngheța salariile din sistemul bugetar.

Principala problemă a șefului Guvernului este că nu se prea înțelege cu fata sa de la meteo, Raluca Turcan, care continuă să transmită eronat mesajele Executivului.

 
După prognoza greșită privind pensiile speciale, Ludovic Orban se teme ca Raluca Turcan să nu transmită eronat și temperaturile privind salariile din sitemul bugetar.

Totuși, în cazul în care premierul va aștepta prima zăpadă pentru a îngheța salariile, Guvernul PNL riscă să fie înzăpezit.

Ca în fiecare an, Primăria Municipiului București se asigură că maldării de zăpadă se adună în fața Guvernului, în Piața Victoriei, din Capitală.

Cu atât mai mult, având în vedere animozitățile recente dintre premierul Ludovic Orban și primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, este de așteptat ca drumul de acces spre Palatul Victoria să fie troenit pentru liberali.

În USR nu se mai ține cont de temperaturi, de ceva vreme, președintele formațiunii politice, Dan Barn, înghețând partidul încă după turul întâi al alegerilor prezidențiale.

Articolul integral este disponibil pe Academia Cațavencu.

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou eliberat de...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou eliberat de...
Ultima oră
Pe aceeași temă