12.9 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialART Event by Kulturama Studio

ART Event by Kulturama Studio

Kulturama Studio gazduieste,  in perioada 28 octombrie- 18 noiembrie, expozitia colectiva  ART EVENT la care participa 7 nume de prestigiu precum: Mirela Traistaru, Aurel Tar, Stefan Neacsu, Justinian Scarlatescu, Luminita Gliga , Rares Lupu, Crenguta  Macarie.

Pictura si sculptura invita publicul la un dialog vizual,  in care figurativul si abstractul integreaza forma si culoarea  in lucrari de un inalt nivel artistic.

Kulturama Studio este continuarea proiectului Kulturama, ce timp de două ediții a adus arta contemporană in spațiul urban. Piața Revoluției din București a reprezentat punctul de întâlnire al artiștilor din mai multe generații sub un numitor comun, creație autentică.

Kulturama Studio devine astfel o platformă de comunicare a unui vast program cultural, ce include artele vizuale, teatrul, fotografia, muzica, programele educaționale pentru copii. Spațiul din strada Maria Rosetti, nr. 45 este unul dinamic și interactiv și se constituie ca o alveolă de creație și promovare, ce aduce în prim plan valorile reale, mesajul artistic și interacțiunea dintre artist și destinatarul final al acestuia, publicul și critica de specialitate.

Pe viitor, Kulturama Studio își propune să devină un veritabil hub cultural, ce reunește creatori de frumos, manageri culturali, designeri, jurnaliști și pasionați de artă. 

 

Cele mai citite

Peste 200 de locuri de muncă pentru români oferite de angajatorii europeni

Agenția Municipală pentru Ocuparea Forței de Muncă București (AMOFM) a transmis o veste îmbucurătoare pentru cei în căutare de oportunități de angajare, informând că...

Scandalul Clotilde Armand: Cum încalcă legea pentru a-și majora veniturile

În 2022, Clotilde Armand a primit lunar, pe lângă salariul său de aproximativ 4.000 de lei, un bonus, și acum este obligată să ofere...

Premieră mondială! Taxa pe care trebuie să o plătești dacă vrei să vizitezi Veneția

Veneția, una dintre cele mai frumoase și vizitate destinații din lume, se confruntă de mult timp cu provocări legate de turismul de masă, iar...
Ultima oră
Pe aceeași temă