11.5 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăInternaționalCe concerte vedeți în aprilie

Ce concerte vedeți în aprilie

Artişti din Finlanda, România, Australia, Statele Unite, Cuba şi Italia concertează, în luna aprilie, la Bucureşti. Apocalyptica şi Phoenix marchează împlinirea mai multor decenii de la debut, Parkway Drive, Pink Martini şi Gregory Porter îşi prezintă cele mai noi albume, în timp ce Omara Portuondo, Gianna Nannini şi Natalie Imbruglia îşi trec în revistă carierele scrie news.ro.

Singura premieră în ceea ce priveşte artiştii care vor vizita Bucureştiul luna aceasta o reprezintă concertul lui Gregory Porter, deţinător al două premii Grammy la categoria ”Best Jazz Vocal Album”.

Apocalyptica, grup ce sărbătoreşte 20 de ani de la lansarea albumului de debut "Plays Metallica by 4 cellos" cu un turneul special care ajunge în România pe 6 aprilie, la Sala Palatului din Bucureşti, propune un show de 135 de minute, structurat în două părţi. Concertul va începe la ora 21.00, iar accesul în Sala Palatului va fi posibil începând cu ora 20.00. După ora începerii spectacolului, accesul nu va mai fi permis. Biletele pentru concert sunt disponibile la preţurile de 99, 115, 149 şi 230 de lei. În ziua evenimentului, ele vor costa 110, 130, 160 şi 250 de lei, în funcţie de locul ocupat în sală.

Formaţia românească Phoenix împlineşte 55 de ani şi, pe 19 aprilie, îi sărbătoreşte printr-un concert la Arenele Romane din Capitală. Pe scenă vor urca invitaţi speciali, muzicieni cu care Phoenix a colaborat de-a lungul timpului şi care au influenţat muzica românească, precum Dan Andrei Aldea, Călin Pop (Celelalte Cuvinte), Roman Iagupov (Zdob şi Zdub), A G Weinberger, Rareş Totu, Eugen Mihăescu şi Gabi Guriţă Nicolau (Krypton) şi Tavi Iepan (Rezident Ex). Primul solist al grupului, Moni Bordeianu, va cânta, de asemenea, în cadrul evenimentului. Biletele pot fi cumpărate de pe site-ul ambilet.ro şi de la sediul Promusic Events (str. Traian Demetrescu nr.9), la diverse categorii de preţuri: primele 250 de bilete – 75 lei, următoarele 250 de bilete – 90 lei, iar preţul celor rămase va fi de 120 de lei.

Grupul australian metalcore Parkway Drive va concerta la Arenele Romane din Bucureşti pe 20 aprilie, unde îşi va prezenta cel mai nou album, ”Ire”, iar biletele sunt disponibile la preţul de 90 de lei. La evenimentul din Capitală vor participa şi trupele americane Stick To Your Guns şi Darkest Hour, iar în seara evenimentului, biletele vor costa 110 lei.

Pink Martini revine la Bucureşti cu două concerte – pe 20 aprilie şi 21 aprilie, la Sala Palatului – care o vor avea în prim plan pe solista Storm Large. Trupa va prezenta noul album, “Je Dis Oui”, lansat în noiembrie 2016, al nouălea material de studio din istoria grupului. Discul include piese în limba franceză, persană, armeană, portugheză, arabă, turcă, xhosa şi engleză, multe dintre ele originale. Atât pe 20, cât şi pe 21 aprilie, accesul în sală va fi permis începând cu ora 19.00, iar spectacolele vor începe la ora 20.00. Biletele sunt disponibile la preţurile de 120, 145, 190, 220 şi 280 lei, în funcţie de distanţa faţă de scenă.

Interpretul american Gregory Porter, premiat anul acesta cu Grammy la categoria ”Best Jazz Vocal Album”, va concerta în premieră la Sala Palatului din Bucureşti, pe 24 aprilie, prilej cu care îşi va promova cel mai recent album al său, ”Take me to the Alley”, apărut în 2016. În 2014, Gregory Porter a primit trofeul Grammy la aceeaşi categorie, pentru albumul ”Liquid Spirit”. Biletele pentru concertul din Capitală au preţuri cuprinse între 108 şi 198 de lei.

Cântăreaţa cubaneză Omara Portuondo, membră a grupului Buena Vista Social Club, deţinătoare a unui premiu Grammy şi ambasador artistic al ţării sale, va concerta la Sala Palatului din Bucureşti, pe 25 aprilie. Turneul Omarei Portuondo de anul acesta este dedicat împlinirii a 85 de ani de viaţă şi a 70 de ani de activitate artistică. Biletele au preţuri cuprinse între 65 şi 300 de lei.

Cântăreaţa rock Gianna Nannini revine în concert la Bucureşti pe 27 aprilie. După ce în urmă cu opt ani a concertat cu casa închisă la Arenele Romane, acum ea va susţine un show la Sala Palatului. Însoţită de formaţia sa, Nannini va interpreta piese de pe compilaţia ”HitStory”, care cuprinde melodii celebre lansate de artista italiană în decurs de 40 de ani. Biletele costă 95, 120, 175, 200, 225 şi 275 de lei, în funcţie de locul ocupat în sală.

Australianca Natalie Imbruglia va susţine un concert acustic la Berăria H din Bucureşti, pe 29 aprilie. Biletele au preţuri de 70, 99 şi 135 de lei, până pe 15 martie, de 90, 120 şi 150 de lei, până la 29 aprilie, şi de 100, 140 şi 170 de lei, în ziua concertului potrivit news.ro.

 

Cele mai citite

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă