20.3 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăInternaționalDuete de dragoste pentru o toamna nostalgica cu Zucchero: Vino si tu...

Duete de dragoste pentru o toamna nostalgica cu Zucchero: Vino si tu la concert (P)

Toamna si-a intrat in drepturi, iar vremea de afara ne trimite cu gandul la unele dintre cele mai de succes piese lansate de-a lungul carierei lui Zucchero.

Cum artistul italian ajunge in Romania, unde va sustine doua concerte, unul la Cluj pe 12 noiembrie la Sala Polivalenta si unul la Bucuresti pe 14 noiembrie la Sala Palatului, a venit momentul sa intram in starea de show prin cele mai faimoase colaborari ale lui Zucchero.

In 1991, parintele blues-ului italian a lansat “Senza una donna”, realizand o varianta speciala alaturi de Paul Young.  

“Senza una donna”

In perioada dintre 1991-1993, Zucchero si-a continuat pleiada de colaborari cu Sting, Luciano Pavarotti si Andrea Bocelli.

Alaturi de Sting, artistul italian a cantat piesa “Muoio per te”, dar si “Every breath you take”, prezentate in mai multe concerte de-ale celor doi artisti.

Zucchero este unul dintre artistii cu cele mai multe colaborari cu nume sonore din lumea muzicala, iar “Miserere” si “Va Pensiero”, cantate impreuna cu Luciano Pavarotti, sunt unele dintre cele mai apreciate piese cantate in concerte.

“Miserere” 

Mai mult, Zucchero a cantat in concerte cu Scorpions, cu B.B. King , U2, Joe Cocker si multi altii.

“Send me an angel” 

Biletele pentru cele doua concerte din Romania pot fi cumparate online de la toate marile agentii de ticketing (eventim.ro, bilete.ro, iabilet.ro, bilet.ro, blt.ro, biletmaster.ro), de la casa de bilete a Salii Palatului si prin www.dieselevents.ro, cu un pret intre 78 si 348 lei.

Zucchero Black Cat World Tour 2016 in Romania este produs de Diesel Events si promovat de HTag PR.

Cele mai citite

Coreea de Nord a trimis o delegație în Iran, pentru discuții economice și militare. Ambele țări avansează în domeniul nuclear

O delegație din Coreea de Nord a plecat de la Phenian spre Iran, unde urmează a fi primită de oficiali de la Teheran. Delegația nord-coreeană...

Enigma doctorului Socrates

Un tânăr înalt, brunet și timid stă deoparte și examinează viața din jurul lui pentru a-i da un sens, așa cum îi îndruma Socrate...

O țară din Asia face o ofertă mai bună decât țările UE. Coreea de Sud vrea să producă mașini blindate în România

Coreea de Sud, unul dintre aliații Statelor Unite, vrea să-și dezvolte o relație economică și militară specială cu România, oferindu-se să producă, în România,...
Ultima oră
Pe aceeași temă