13.3 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăInternaționalFOTO: Alain Delon, invitat la TIFF, unde va primi Premiul de Excelență:...

FOTO: Alain Delon, invitat la TIFF, unde va primi Premiul de Excelență: Sunt încântat că în public sunt mai multe femei decât bărbaţi. Fanele i-au strigat: „Je t’aime!”

Actorul francez Alain Delon a fost prezent, vineri seară, în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca, la proiecția specială în cadrul TIFF a filmului „Afacerea Pigot”, pe care l-a regizat, informează Mediafax.

Alain Delon (81 de ani), care se află pentru prima oară în România, a sosit, vineri seară, în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca pe covorul roşu, alături de preşedintele TIFF, Tudor Giurgiu, şi a urcat pe scenă, unde a salutat publicul şi a fost aplaudat.

„Sunt foarte fericit să fiu aici şi am să vă spun de ce. Sunt fericit pentru că în seara asta v-am adus soarele şi cu asta mă pot mândri. Filmul <<Afacerea Pigot>> este primul film pe care l-am produs, regizat şi interpretat. Este important că astăzi îl putem vedea în aer liber, pentru că dacă ar fi fost vremea de ieri l-am fi văzut într-o sală. Mulţumesc pentru invitaţia de a fi aici şi sunt foarte fericit şi foarte mândru. Sunt încântat că în public sunt mai multe femei decât bărbaţi. O să rog femeile să rămână aici pentru că trebuie să ştiţi că nu sunt gay”, a spus Alain Delon.

 După ce a susţinut discursul, Alain Delon a părăsit Piaţa Unirii, iar multe dintre spectatoarele prezente i-au strigat „Alain, je t’aime”. La proiecţia filmului „Afacerea Pigot” au asistat peste 2.500 de spectatori.

Alain Delon va primi, sâmbătă, în cadrul galei de închidere a TIFF programată la Teatrul Naţional din Cluj-Napoca, Premiul de Excelenţă.

Cele mai citite

Cine nu este eligibil pentru Start-up Nation

Ediția din anul 2024 a programului Start-up Nation aduce modificări semnificative față de edițiile anterioare, inclusiv în ceea ce privește potențialii beneficiari, anunță o...

Marcel Ciolacu vrea să găsească o soluție cu ministrul Finanțelor pentru plata pensiilor înainte de Paști

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, lunea viitoare, va avea o întâlnire cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi cu alţi miniştri pentru a discuta...

Petre Roman, la Parchetul General, în Dosarul Mineriada. FOTO

Fostul premier Petre Roman, s-a prezentat, astăzi, la sediul Parchetului General, pentru a lua la cunoştinţă că a fost pus din nou sub acuzare...
Ultima oră
Pe aceeași temă