9.8 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăInternaționalIubirea, o stare de spirit creativa - In Love with Art la...

Iubirea, o stare de spirit creativa – In Love with Art la Kulturama Studio (P)

Sentiment complex, cu multiple definitii si semnificatii, iubirea a inspirat creatia, dar si distrugerea, de-a lungul trecerii timpului.

Razboaie sangeroase sau opere de arta, toate sunt rodul iubirii si tocmai asta demonstreaza natura duala a personalitatii omului. Arta este manifestarea sublima a iubirii, in arta se decanteaza admiratia, bucuria sau tristetea si deznadejdea, poezia se naste din iubire, perfectiunea formei in sine cuprinde iubire in stare pura, sunet, culoare si lumina. 

Dragoste, pasiune, admiratie, dorinta sau extaz, toate se regasesc in creatia artistica, sunt sursa de frumos, in fiecare zi, anotimp sau varsta. Iubirea este un joc serios de-a viata si moartea, de-a a fi sau a nu mai..sau de a fi altceva! 

Expozitia “In love with ART” , al carei curator este Mirela Traistaru, reprezinta o viziune comuna, armonioasa,  asupra extraordinarului potential creativ estetic al iubirii. 

Cuzina, Bogdan Severin Hojbota, Lucian Muntean, Stefan Neacsu, Vasile Pop Negresteanu, Emilia Persu, Aurel Tar, Vasile Tolan va dau intalnire pe 14 februarie, la Kulturama Studio in strada Maria Rosetti nr.45, pentru un eveniment de exceptie. 
Expozitia se desfasoara in perioada 14-28 februarie 2017.

Cele mai citite

Mașinile cu motoare puternice sunt mai predispuse la accidente, conform studiilor – Grafic

Șoferii începători sunt sfătuiți, de obicei, să-și cumpere mașini ieftine cu motoare mici pentru a căpăta experiență de condus și pentru a evita accidentele....

Pericol de inundații în mai multe județe din România! Hidrologii au emis cod galben și portocaliu

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, marţi, o avertizare Cod portocaliu de viituri, ce vizează până miercuri dimineaţa râuri...

Parlamentul UE aprobă interzicerea produselor fabricate prin muncă forțată

Parlamentul European a aprobat normele care interzic în UE vânzarea, importul și exportul de bunuri fabricate prin muncă forțată, scrie Reuters. Măsura a fost impusă...
Ultima oră
Pe aceeași temă