9.8 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăCulturăStar Wars: The Last Jedi se menține în topul filmelor cu încasări...

Star Wars: The Last Jedi se menține în topul filmelor cu încasări mari

”Star Wars: The Last Jedi” a depăşit pragul de un miliard de dolari încasări în cinematografele din lumea întreagă, de la lansare, fiind cel de-al patrulea titlu lansat în 2017 care trece de această limită după ”Beauty and the Beast”, ”The Fate of the Furious” şi ”Despicable Me 3”, potrivit Reuters.

Pelicula, regizată de Rian Johnson, îi aduce faţă în faţă pe enigmatica eroină Rey (Daisy Ridley) şi pe maleficul Kylo Ren (Adam Driver), marcând ultima apariţie pe marele ecran a interpretei personajului Prinţesa Leia, regretata actriţă Carrie Fisher, care a murit la vârsta de 60 de ani, în decembrie 2016.

Regizat de Jake Kasdan, şi avându-i în rolurile principale pe actorii Dwayne Johnson, Karen Gillan şi Kevin Hart, filmul de aventuri “Jumanji: Welcome to the Jungle” ocupă locul al doilea în box office-ul nord-american cu încasări de 50,5 milioane de dolari, 169,8 milioane de dolari de la lansare.

Noile aventuri ale membrilor ansamblului coral Bellas din “Pitch Perfect 3”, cel de-al treilea episod din franciza muzicală, ocupă locul al treilea în box-office, cu încasări de 17,7 milioane de dolari în timpul week-end-ului şi 64,2 milioane de dolari de la lansare.

Lungmetrajul “The Greatest Showman”, cel mai recent film cu Hugh Jackman, în care actorul australian interpretează rolul magicianului P.T. Barnum, se menţine pe poziţia a patra în box office-ul din America de Nord, cu încasări de 15,2 milioane de dolari şi 48,7 milioane dolari de la lansare.

Lungmetrajul “Ferdinand”, un film de animaţie despre aventurile un taur inimos care traversează Spania, ocupă poziţia a cincea, cu încasări de 11,6 milioane de dolari şi 53,8 de milioane de dolari de la lansare.

Topul 10 din box office-ul nord-american este completat de următoarele producţii cinematografice:

6 – “Coco”: 6,5 milioane de dolari (178,9 milioane de dolari de la lansare)

7 – “All the Money in the World”: 5,4 milioane de dolari (12,6 milioane de dolari de la lansare)

8 – “Darkest Hour”: 5,2 milioane de dolari (17,9 milioane de dolari de la lansare)

9 – “Downsizing”: 4,6 milioane de dolari (17 milioane de la lansare)

10 – “Father Figures”: 3,7 milioane de dolari (12,7 milioane de dolari de la lansare)

Cele mai citite

Anunțul făcut de Roxana Nemeș. “Nu există altă soluție!”

Roxana Nemeș, artistă și fostă concurentă Survivor All Stars, a vorbit despre operație de endometrioză, boala care poate duce la infertilitate, despre durerile pe...

Amenințarea teroristă cuprinde Europa. Italia a ridicat nivelul de securitate la maxim

Italia a anunţat că „vigilenţa şi controalele vor fi sporite” înainte de sărbătoarea religioasă de Paşte, ca urmare a atacului terorist petrecut la Moscova...

Claudiu Târziu (AUR): „Aberant, un elev român este amendat pentru patriotism!”

Senatorul Claudiu Târziu, preşedintele Consiliului Naţional de Conducere al Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), se declară revoltat de cazul unui elev de liceu din...
Ultima oră
Pe aceeași temă