5.9 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăEconomie6 etape pe care este obligatoriu sa le parcurgi cand muti activitatea...

6 etape pe care este obligatoriu sa le parcurgi cand muti activitatea firmei intr-un imobil nou

Cu ajutorul specialistilor de la fastmoving.ro sunt prezentate cele mai importante etape de urmat pentru a muta firma in timp scurt, dar eficient si perfect organizat.

Gasirea celor mai bune servicii de mutari firme

Anumite companii ofera servicii de mutari firme pentru a veni in ajutorul persoanelor responsabile de mutare si pentru a face ca toate lucrurile sa ajunga la noul sediu in timp record. Se recomanda alegerea unei astfel de companii cu recenzii bune si care ofera servicii complete si flexibile. Colaborand cu o astfel de companie, toate bunurile vor ajunge in noul spatiu intacte, in cel mai scurt timp posibil.

Compania care se ocupa de mutari trebuie sa fie din apropiere

 
Acest lucru nu inseamna ca se va alege neaparat firma de pe strada vecina doar pentru ca este aproape, insa este recomandat ca aceasta sa fie din zona. Locuitorii capitalei, de exemplu, ar trebui sa aleaga o firma de mutari Bucuresti, cei din Arad una din Arad etc. Astfel sunt diminuate costurile si timpul alocat mutarii.

Planificarea zilelor pentru mutare

Este recomandat ca impreuna cu compania care se ocupa de mutari firme sa fie selectate anumite zile pentru aceasta activitate, astfel incat fiecare persoana sa aiba de castigat. Sunt anumite zile in care sunt mai multi angajati prezenti la birou, ceea ce este foarte important pentru etapele ce vor fi prezentate mai jos. De exemplu, vor fi disponibile mai multe persoane care sa se ocupe de etichetare.

Impachetarea obiectelor

Pentru ca toate obiectele sa ajunga in stare buna la destinatie, este important ca acestea sa fie impachetate corespunzator. De foarte multe ori doar specialistii in transport mobila stiu cum trebuie aceasta impachetata pentru a nu se deteriora in timpul transportului, motiv pentru care echipa de mutari firme se va ocupa de acest lucru.

Organizarea obiectelor

In timp ce echipa care se ocupa de mutari firme impacheteaza obiectele, este foarte important ca unul sau mai mult reprezentanti ai firmei sa eticheteze cutiile. Acestea pot fi etichetate cu numele posesorului, daca este vorba despre obiectele de pe biroul unui angajat sau de calculatorul acestuia, sau cu numele incaperii in care vor fi montate. Astfel, la despachetare va fi mult mai usor ca fiecare obiect sa ajunga la locul sau.

Despachetarea tuturor obiectelor si mobilierului

Cu ajutorul serviciilor de mutari firme, toate obiectele ajung cu bine in noul sediu. Este momentul despachetarii. Se va incepe cu obiectele mari si cu piesele de mobilier. Nu are sens sa fie desfacuta cutia cu obiectele de pe biroul lui X atat timp cat biroul sau nu este asamblat si pus la locul sau. Daca sunt desfacute haotic pachetele si cutiile este foarte posibil ca multe bunuri sa se incurce intre ele si se va mari cu mult timpul pana cand firma va fi gata sa isi desfasoare activitatea in noul sediu.

Tinand cont de etapele mai sus mentionate este foarte simplu ca firma sa fie mutata in cel mai scurt timp.

Cele mai citite

Implicațiile industriei de gaming asupra economiei

Industria de gaming a generat venituri în valoare de aproximativ 365 de miliarde de dolari în 2023 la nivel global. Tendința de creștere din...

Secretarul general al ONU cere o încetare imediată a focului în Fâșia Gaza

Secretarul general al Naţiunilor Unite(ONU), Antonio Guterres, a salutat luni adoptarea de către Consiliul de Securitate al ONU a unei rezoluţii prin care se...

Se schimbă legea RCA. Șoferii vor primi amenzi de 10.000 de lei

Șoferilor li se pregătesc noi amenzi ce vor fi adoptate în Parlament. Este vorba despre amenzi mai mari pentru cei care nu dețin polițe...
Ultima oră
Pe aceeași temă