6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialDupă ce TAROM și-a lansat o nouă aeronavă, Ryanair își face reclamă:...

După ce TAROM și-a lansat o nouă aeronavă, Ryanair își face reclamă: “La același preț cât pentru un zbor Tarom, puteți cumpăra 10 zboruri cu Ryanair”. Cum răspunde firma românească

Compania aeriană low-cost Ryanair, cu sediul central în Irlanda dar prezentă și în România, a postat pe pagina ei de Facebook un mesaj de reclamă în care afirmă că are prețuri de zece ori mai mici decât compania românească TAROM.

Textul postat de Ryanair este următorul: "La același preț cât pentru un zbor Tarom, puteți cumpăra 10 zboruri cu Ryanair. Scapă de tarifele mari".

Textul este însoțit de o fotografie în care apare un avion Boeing 737-800 din flota Ryanair. 

Reclama Ryanair cu referire la TAROM apare la o zi după ce TAROM și-a prezentat un nou aparat Boeing 737-800, abia intrat în dotare.

TAROM a reacționat, la rândul ei, la textul publicitar lansat de Ryanair, postând pe Facebook un link spre un interviu acordat de CEO-ul Ryanair, Michael O'Leary, publicat la data de 24 mai, în care acesta mulțumea companiei românești.

"Dacă nu exista TAROM, Ryanair nu ar fi existat", declară, în interviu, oficialul Ryanair.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă