23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialLaufer: O companie românească va investi 100 milioane dolari în SUA

Laufer: O companie românească va investi 100 milioane dolari în SUA

O companie românească va investi 100 milioane dolari în Statele Unite ale Americii, în câteva etape, a declarat Ilan Laufer, ministru pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, cnform Agerpres.

"Aș dori ca acea companie care urmează să facă această investiție să anunțe. Este o companie 100% românească, foarte cunoscută, și urmează să facă o investiție foarte mare în Statele Unite, în câteva etape.

Decizia a fost deja luată și cred că este un moment foarte important în relația strategică și economică dintre România și Statele Unite și un uriaș succes în urma vizitei pe care am avut-o la SelectUSA cu delegația din România. Dacă o să am permisiunea lor, vineri o să vă spun despre ce firmă este vorba", a spus Laufer.

Potrivit acestuia, SelectUSA este un eveniment prin care Ambasada Americană și Guvernul României susțin internaționalizarea firmelor din România și lucrul acesta este o prioritate pentru autorități.

Cele mai citite

Surpriză la turneul de la Miami! Carlos Alcaraz, eliminat în „sferturi”

Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de finală ale turneului ATP Masters 1.000 de la Miami, după ce a fost învins de bulgarul...

Nicolae Ciucă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO: „Aceste două decenii au reprezentat cea mai bună perioadă din istoria noastră”

Preşedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciucă, a evidenţiat, vineri, într-un mesaj transmis cu prilejul împlinirii a 20 de ani de la admiterea României în...

1 din 2 elevi, victimă a bullyingului

Un procent covârșitor de elevi - 81% - afirmă că au fost martori ai situațiilor de bullying în școala unde învață, în vreme ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă