6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialLicitatie automobile in Bucuresti, Cluj, Iasi si Timisoara (P)

Licitatie automobile in Bucuresti, Cluj, Iasi si Timisoara (P)

OBIECTUL LICITAȚIEI – Societatea Națională de Radiocomunicații S.A., cu sediul în Șoseaua Olteniței, nr.103, sector 4, București, tel:031.500.3001/031.500.3007, organizează licitație publică deschisă cu strigare, în luna septembrie 2017, pentru vânzarea a 44 autovehicule aflate în proprietatea sa, după cum urmează:

  1. București,  Șoseaua Olteniței, nr.103, Sector 4: 20 autovehicule – Lista autovehicule Anexa 1 și Anexa 2;
  2. Cluj, str. Fagului nr. 2, jud. Cluj: 8 autovehicule – Lista autovehicule Anexa 3;
  3. Iași, str. George Enescu nr. 7, jud. Iași: 9 autovehicule – Lista autovehicule Anexa 4;
  4. Timișoara, str. Aristide Demetriade nr. 1, jud. Timiș: 7 autovehicule – Lista autovehicule Anexa 5.

Marca, tipul, anul fabricației, nr. de kilometri parcurși, prețul de pornire și locațiile pentru vizionarea autovehiculelor sunt cuprinse în caietele de sarcini și anexele aferente, pe site-ul societății www.radiocom.ro, în secțiunea Noutăți.

Programul pentru vizionarea autovehiculelor este 04-07 septembrie 2017, interval orar 10-15, la sediile menționate anterior. Persoanele de contact se regăsesc în Caietele de sarcini.

 

  1. TERMENE PRIVIND ORGANIZAREA LICITAȚIEI PUBLICE

Prima etapă de licitație Depunerea documentelor se va face până la data 20.09.2017, ora 15, la sediile de la punctul I., unde se regăsesc autovehiculele. Această etapă se va realiza în data 25.09.2017, ora 11, la aceleași sedii.

 

Etapa a II-a de licitație  Se va organiza în caz de neadjudecare constând în diminuarea cu 10% a prețului inițial de pornire. Depunerea documentelor se va face până la data 13.10.2017, ora 15, în aceleași locații și licitația se va organiza în data 18.10.2017, ora 11, la sediile societății.

Lista autovehiculelor actualizată după prima etapă se va publica pe site-ul www.radiocom.ro, în secțiunea Noutăți, dar și la sediile de mai sus.

 

Etapa a III-a de licitație Această etapă se va organiza, în cazul neadjudecării în primele două etape. Această etapă, constând în diminuarea  prețului cu 20% față de etapa a II-a. Depunerea documentelor se va face până la data 03.11.2017, ora ­­15, în aceleași locații și licitația se va organiza în data 08.11.2017, ora 11, în aceleași sedii.

Lista autovehiculelor actualizată după a doua etapă se va publica pe site-ul www.radiocom.ro, în secțiunea Noutăți, dar și la sediile de mai sus.

 

IV. CONDIȚII OBLIGATORII DE PARTICIPARE LA LICITAȚIE (conform Caietelor de sarcini)

Documentele de participare vor conține, în mod obligatoriu, următoarele:

  1. Ordin de plată/Chitanță ce dovedește depunerea garanției de 5% participare la licitație din valoarea de pornire a autovehiculelor pentru care se licitează (pentru fiecare autovehicul în parte) cu menționarea obligatorie a numărului/numerelor de înmatriculare al/ale autovehicului/autovehiculelor pentru care s-a făcut opțiunea de licitare – pentru persoane fizice și juridice;
  2. Ordin de plată/Chitanță ce dovedește achitarea taxei de participare la licitație, în valoare de 200 lei – pentru persoane fizice și juridice;

Pentru persoane juridice

  1. Certificatul Constatator emis de Registrul Comerțului cu cel mult 30 de zile înainte de licitație
  2. Declarație pe propria răspundere privind inexistența stării de faliment
  3.  Împuternicirea semnată de conducerea societăţii ofertante, pentru reprezentantul desemnat să participe la toate etapele licitației , cu datele de contact (tel. e-mail);
  4. BI/CI al împuternicitului, în termen de valabilitate (odată cu depunerea documentului în copie va fi prezentat și documentul în original, pentru conformitate).

Pentru  persoane fizice

  1. BI/CI al participantului, în termen de valabilitate (odată cu depunerea documentului în copie va fi prezentat și documentul în original, pentru conformitate).

Documentele obligatorii de participare menționate mai sus se vor depune în original/copie conform cu originalul/copie legalizată.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă