5.4 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialMohammad Murad redeschide la iarnă Hotelul Lido din București și vrea să-l...

Mohammad Murad redeschide la iarnă Hotelul Lido din București și vrea să-l afilieze la lanțul lui Donald Trump

Hotelul Lido va fi redeschis în luna decembrie de omul de afaceri Mohammad Murad, care a închiriat hotelul pe 15 ani de la proprietari şi va investi în total peste cinci milioane de euro. El vrea să îl afilieze la lanţul hotelier controlat de Donald Trump.

”Hotelul Lido din Bucureşti va fi gata în decembrie. În prima etapă s-au făcut investiţii de trei milioane euro. Hotelul va avea patru stele. Se schimbă total. Are 128 de camere acum, însă în urma renovării vor fi 110 camere”, a declarat preşedintele Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), Mohammad Murad, într-un interviu acordat News.ro.

În ceea ce priveşte investiţiile de pe litoralul românesc, Murad va deschide anul viitor complexurile hoteliere Belvedere, Amfiteatru şi Panoramic din Olimp, aflate acum în curs de renovare, de trei şi patru stele, şi Boutique Hotel la Năvodari, construit de la zero şi cu un standard de cinci stele plus. ”Eu cred că viitorul va aparţine sudului litoralului. Astfel, vom finaliza anul viitor modernizarea Panoramic-Amfiteatru-Belvedere, investiţie de 25 milioane de euro”, a afirmat Murad.

Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă