15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialNoi restricţii de circulaţie pe podul de la Agigea. De 1 Mai...

Noi restricţii de circulaţie pe podul de la Agigea. De 1 Mai se va putea circula normal, promite CNAIR

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere din România a anunţat marţi că, în perioada 1 Martie – 27 aprilie, constructorul va relua lucrările rămase de executat la podul de la Agigea.

Astfel, se vor executa lucrări de frezare asfalt, turnare beton de egalizare, înlocuirea hidroizolației, turnare și compactare asfalt, vopsitorie parapet etc. Ca urmare a execuției acestor lucrări, în perioada menţionată circulaţia rutieră se va restricționa  pe podul de la Agigea, pe calea Agigea – Constanța.

Traficul pe pod se va desfășura astfel:

Ø  pe calea de deplasare Constanța – Agigea, în ambele sensuri, pe câte o bandă de circulație;

Ø  viteza de circulație va fi limitată la 50km/h pe toată lungimea podului;

Ø  pentru autovehiculele cu masa maximă admisă mai mare de 10 tone se impune păstrarea distanței de 80 m între ele, conform indicatoarelor montate pe teren, în vederea evitării supraîncărcării podului.

Pentru evitarea ambuteiajelor participanții la trafic pot utiliza ca rută alternativă:

Nod rutier A4 ( intersecţie cu DN 39 ), Agigea – A4 ( intrare port Constanţa Sud ) – podul nou peste Canal Dunăre Marea Neagră – bretea acces la DN 39  (Eforie Nord – Agigea) – DN 38 ( Agigea – Negru Vodă).

Anul trecut, constructorul a finalizat înlocuirea hobanelor, traficul fiind redeschis pe 30 noiembrie, după mai bine de un cincinal. 

CITEŞTE şi Se închide podul de la Agigea. Cât vor dura reparațiile

Cele mai citite

Un bărbat a fost arestat după ce a amenințat că se aruncă în aer la consulatul Iranului la Paris

Poliția franceză a arestat un bărbat care a amenințat că se va arunca în aer la consulatul Iranului din Paris, dar la percheziție s-a...

Trei avioane F-16 cumpărate din Norvegia au ajuns în România

Trei aeronave F-16 Fighting Falcon achiziţionate de România de la Regatul Norvegiei au aterizat, astăzi, la Baza 71 Aeriană "General Emanoil Ionescu" de la...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă