SQLSTATE[08004] [1040] Too many connections Romania libera - stiri iesite din tipar - actualitate, investigatii, politica, cultura, diaspora, video, anunturi de mica publicitate

Un deputat PSD a adresat o interpelare ministrului Transporturilor despre problemele de la TAROM. Numărul curselor anulate sau suspendate a devenit suspect de mare

de Mihai Diac

Foto: Arhivă

Deputatul PSD Silviu Macovei a înaintat o interpelare către ministrul Transporturilor, Alexandru-Razvan Cuc, pe tema problemelor din ultimele 12 luni ale companiei TAROM.

"Am identificat peste 38 de incidente referitoare la întârzieri (5), defecțiuni (11), curse anulate sau suspendate (19)! Mi se pare suspect faptul că TAROM, care era recunoscută ca o companie aeriană solidă, are acum extrem de multe probleme. În plus, pierde curse și rute profitabile și pe care nu are concurență în fața unor companii particulare. Am cerut imperativ, prin interpelare oficială, un punct de vedere de la Ministerul Transporturilor", a anunțat deputatul PSD, citat de HotNews.

Una dintre întrebările formulate de Silviu Macovei este următoarea: "Există un risc de inducere voluntară și intenționată a unei necompetitivități a TAROM față de companii particulare?".

Comentarii

Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2017 - Toate drepturile rezervate