15.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialVIDEO. Jeremy Clarkson prezintă prototipurile dronelor pentru livrări ale Amazon

VIDEO. Jeremy Clarkson prezintă prototipurile dronelor pentru livrări ale Amazon

Fostul prezentator al emisiunii auto BBC "Top Gear", Jeremy Clarkson, a prezentat prototipurile dronelor pentru livrări ale companiei Amazon, scrie tabloidul Daily Mail. 

În videoclip, Clarkson se află în casa unei familii, în ziua în care o copilă are un meci de fotbal important. Câinele familiei distruge unul din pantofii sport ai fetiţei şi, pentru că nu este timp pentru un drum la magazin, drona salvează situaţia. 

Dronele Amazon decolează vertical, ca elicopterele, apoi se ridică până la 122 de metri şi sunt capabile să parcurgă distanţe de 24 de kilometri.

Maşinăriile vor evita obstacolele cu ajutorul unor senzori. Amazon nu a precizat când va începe să folosească dronele pentru livrări. La tehnologii similare lucrează şi alte companii, precum Google şI Walmart.

Cele mai citite

Cursa pentru București. Gabriela Firea: „Am încredere în şansele mele, pentru că Bucureştiul arată mult mai rău decât acum patru ani”

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că are încredere în şansele sale la alegeri, deoarece, după propriile spuse, Bucureştiul arată „mult...

Crizele și economia

Organizările au, fiecare, o finalitate a cărei satisfacere asigură identitatea. Multe întâmpină azi dificultăți, dar și  crize.  Este criză atunci când dificultățile periclitează...

EXCLUSIV. Directorii de școli, schimbați înainte de alegeri. STATISTICĂ

De la 1 ianuarie 2023 și până la jumătatea lunii martie a super anului electoral în curs, peste 500 de directori și directori adjuncți...
Ultima oră
Pe aceeași temă