10 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăEconomieENEL, măsuri revoluționare în domeniul resurselor umane și tehnologice

ENEL, măsuri revoluționare în domeniul resurselor umane și tehnologice

Unitatea are ca sarcină găsirea unor noi surse de venit pentru Enel şi transformarea companiei într-una de tehnologie.

“Suntem un Google din zona energiei. Modelele de afaceri sunt aceleaşi”, a afirmat directorul general al Enel X, Francesco Venturini, într-un interviu.

Spaţiile din Enel X sunt separate de sediul central al companiei pentru a permite angajaţilor să gândească mai liber, potrivit Bloomberg.

Enel X se va concentra pe patru mari direcţii: baterii şi mobilitate, consultanţă, servicii broadband şi case inteligente.

Această schimbare a companiei reflectă transformarea profundă care are loc în domeniul energiei în contextul unor schimbări la nivelul politicilor guvernamentale, a unei competiţii tot mai dure şi a unor profituri mai mici obţinute la vânzarea de active.

Pentru a găsi noi surse de creştere a veniturilor, Enel are în plan şi extinderea pe zona de downstream, informează news.ro.

Cele mai citite

Persoanele fizice pot angaja și plăti legal personal pentru activitățile casnice

Ministerul Muncii anunță că platforma electronică destinată beneficiarilor și prestatorilor de activități casnice, care introduce un concept nou pe piața muncii, este funcțională și...
00:01:23

Qatar ripostează împotriva „minciunilor” israeliene

Doha, Qatar – Purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe din Qatar, Majed Mohammed al-Ansari, a criticat membrii oficialității israeliene, inclusiv miniștri din guvernul...

Seturi de mese si scaune pentru dining – cum alegi ceva potrivit pentru sufrageria ta

Seturile de mese și scaune sunt ideale pentru a fi poziționate într-un spațiu mare. Acestea sunt mari ca și volum și este nevoie de...
Ultima oră
Pe aceeași temă