13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăEconomieSaint-Gobain anunță redeschiderea liniei de producție de vată minerală din Ploiești (P)

Saint-Gobain anunță redeschiderea liniei de producție de vată minerală din Ploiești (P)

50 de noi locuri de muncă directe vor fi create în departamentele de Producție, Logistică și Administrativ, dar și multe alte locuri de muncă indirecte în serviciile conexe.
 “Odată cu reînceperea activității la linia de producție de la fabrica Isover, Grupul Saint-Gobain își adaptează capacitatea de livrare a vatei minerale din fibră de sticlă la cererea pieței din regiune, dat fiind faptul că piața din România este cea mai mare din regiunea de Sud-Est a Europei. Decizia noastră a fost generată de tendința pozitivă înregistrată de piața construcțiilor din ultimul an, tendință estimată să continue și în următoarea perioadă“, a declarat Ovidiu Păscuțiu, Director General Saint-Gobain Construction Products România – Rigips şi Isover.
 
În plus, Grupul Saint-Gobain îşi anunță angajamentul de a moderniza linia de producție de vată bazaltică de la fabrica din Ploieşti pe parcursul anului 2018, cu obiectivul de a avea o capacitate de producție mărită cu până la 30 000 tone în 2019.

Fabrica Isover din Ploiești va fi una dintre puținele fabrici din lume care va produce atât vată de sticlă cât și vată bazaltică, permițând astfel Grupului Saint-Gobain să îşi extindă și armonizeze gama de produse oferită în regiunea de Sud-Est a Europei. Aceasta va furniza produse şi soluţii atât către România, cât și către țări vecine precum Moldova, Bulgaria, Ungaria, Serbia, Croația, Bosnia, Macedonia, Kosovo și Albania.
 
După investiții considerabile realizate în România în ultimii 12 ani, prin aceste investiții Saint-Gobain își întărește angajamentul față de piața locală și regională. Saint-Gobain Isover estimează că va ajunge în 2019 la un total de 170 de angajați în departamente precum Producție, Vânzări, Logistică, Financiar și Resurse Umane.

Cele mai citite

A venit nota de plată pentru incidentele din 8 martie. Sancțiuni fără precedent pentru Dinamo și UTA

Dinamo și UTA au fost amendate cu câte 100.000 de lei și vor disputa următoarele patru meciuri de pe teren propriu fără spectatori, în...

România deschide dosare penale pentru spectacolele pirotehnice de pe stadioane; Ungaria se mândrește cu ele. FOTO

În țara noastră, introducerea de articole pirotehnice pe arenele sportive este interzisă, iar președintele FC Rapid București, Daniel Nicolae, și un lider galeriei giuleștene...

USR: Guvernul Ciolacu minte când spune că ia măsuri în favoarea consumatorilor şi că scade facturile românilor

Reprezentanţii USR consideră că Guvernul PSD-PNL ''minte'' atunci când spune că reduce facturile românilor şi că, de fapt, continuă să întreţină schema prin care oamenii...
Ultima oră
Pe aceeași temă