13.7 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăInternaționalÎncă o demisie fulgerătoare la Washington. Donald Trump a rămas fără director...

Încă o demisie fulgerătoare la Washington. Donald Trump a rămas fără director de comunicare

Hicks are 29 de ani şi în trecut a lucrat ca model şi a fost angajată la Organizaţia Trump. Ea este a patra persoană care ocupă postul de şef al comunicării.

Purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Sarah Sanders, a spus că nu este clar de ce Hicks îşi doreşte să părăsească administraţia. Ea a adăugat că demisia lui Hicks nu are legătură cu declaraţiile pe care le-a dat marţi în faţa Comitetului pentru Servicii Secrete al Congresului.

Există informaţii conform cărora Hicks a recunoscut în faţa comitetului că a spus ocazional „minciuni de complezenţă” pentru Trump. Dar a negat că ar fi minţit în legătură cu elemente relevante privind amestecul Rusiei în alegerile prezidenţiale din 2016.

În timpul campaniei electorale, Hicks a lucrat ca secretar de presă. În august, a preluat postul de director de comunicare după concedierea lui Anthony Scaramucci.

„Hope este excepţională şi a făcut o treabă extraordinară în ultimii trei ani. Este printre cele mai inteligente şi serioase persoane care există, o persoană cu adevărat minunată”, a spus Trump într-un comunicat.

„Îmi va fi dor să o am alături de mine, dar când mi-a spus că îşi doreşte să caute alte oportunităţi, am înţeles. Sunt sigur că vom mai lucra împreună în viitor”, a adăugat preşedintele, citat de news.ro.

Cele mai citite

VIDEO. Fermierii britanici protestează față de normele și acordurile comerciale post-Brexit

Londra a negociat "cele mai proaste acorduri comerciale din lume" după ieșirea Marii Britanii din UE, susține fondatorul organizației Save British Farming, potrivit Euronews. Fermierii...

Cresc importurile de electricitate din Ucraina după atacurile rusești

Importurile zilnice de electricitate din Ucraina vor atinge cel mai ridicat nivel din acest an, după ce o serie de atacuri cu rachete rusești...

Florida: Ron de Santis a semnat un proiect de lege care va interzice minorilor sub 14 ani să aibă conturi de rețele sociale

Guvernatorul republican al statului Florida, Ron de Santis, a semnat, luni, un proiect de lege care va interzice minorilor de sub 14 ani sa...
Ultima oră
Pe aceeași temă