13.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăInternaționalJeffrey Epstein ar fi semnat un testament cu două zile înainte de...

Jeffrey Epstein ar fi semnat un testament cu două zile înainte de a se sinucide

Potrivit acestor documente, înregistrate în Insulele Virgine americane, Epstein şi-a încredinţat averea unui trust numit “Trust 1953”, scrie ziarul.

O astfel de metodă este folosită în mod obişnuit pentru a proteja confidenţialitatea beneficiarilor, conform unui avocat citat de New York Post.

Niciun beneficiar nu este numit în testament, care identifică doar persoanele responsabile de executarea acestuia, a adăugat ziarul.

În testament, vasta reşedinţă a omului de afaceri din Manhattan – unde ar fi abuzat numeroase fete tinere, inclusiv minore – este evaluată la aproape 56 de milioane de dolari; ranch-ul său din New Mexico la 17 milioane de dolari; proprietatea sa din Paris la 8,6 milioane de dolari, iar cele două insule pe care le deţinea în Insulele Virgine – Little St James Island, numită de unii “Insula Pedofiliei”, şi Great St James Island, cumpărată recent şi unde plănuia să lucreze – sunt evaluate la circa 85 de milioane de dolari în total.

La aceste bunuri imobiliare se adaugă circa 307 milioane de dolari în acţiuni şi alte investiţii, 56 milioane de dolari în numerar, şi 18,5 milioane de dolari valoarea avioanelor sale private, bărci şi maşini, potrivit ziarului.

Documentele depuse includ şi o copie a certificatului de deces al omului de afaceri, datată din 15 august, fără a se preciza cauza morţii sale.

Biroul medicului legist din New York a confirmat pe 16 august că Jeffrey Epstein s-a sinucis prin spânzurare. 

Cele mai citite

Sorin Grindeanu, la Abu Dhabi: „România îşi doreşte expertiză şi finanţare din partea Emiratelor Arabe Unite”

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a discutat, joi, la Abu Dhabi, despre extinderea parteneriatului dintre România şi Emiratele Arabe Unite, ţara noastră dorind...

Accident rutier pe DN2-E85, în județul Buzău. Două femei au ajuns la spital

Două femei în vârstă de 32 de ani şi 39 de ani au fost transportate de urgenţă la spital vineri, în urma unui accident...

Lion Capital și Bursa Română de Mărfuri inventează motive pentru a nu plăti dividende. Acționarii societăților controlate de Bogdan Drăgoi și Gabriel Purice, nemulțumiți

Numeroși acționari ai Lion Capital, fosta SIF Banat-Crișana, sunt nemulțumiți că societatea condusă de fostul ministru de finanțe Bogdan Drăgoi nu plătește dividende. O...
Ultima oră
Pe aceeași temă