15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăInternaționalJuno Beach, plaja unde va lovi prima dată Dorian, asaltată

Juno Beach, plaja unde va lovi prima dată Dorian, asaltată

Centrul Naţional pentru Uragane (NHC) din SUA prevede ca Dorian să ajungă la 08:00 ora locală (12:00 GMT) în dreptul localităţii Juno Beach (Florida) după ce a devastat insulele Bahamas în ultimele zile.

Potrivit ultimelor informaţii furnizate de NHC, Dorian se afla la est de West Palm Beach, situat la o distanţă de 20 de km de Juno Beach.

Toate acestea par să fi suscitat interesul localnicilor şi vizitatorilor care au luat cu asalt Juno Beach, ale cărei rute de acces au fost blocate de trafic şi a cărei plajă a fost aglomerată de sute de persoane venite să admire valurile sau să facă surf.

Uraganul Dorian care a slăbit din intensitate până la categoria 3 rămâne totuşi periculos şi este aşteptat să ajungă în SUA unde va străbate coasta de est a Floridei până în nord spre Canada, cu rafale de vânt care ar putea atinge 230 km/h.

Deşi ochiul uraganului se află la mai multe mile de coastă, vânturile sale vor lovi cu o forţă de 122 km/h, vor fi însoţite de ploi abundente şi de o creştere a nivelului mării, cu valuri ce ar putea atinge până la 2,1 metri înălţime.

Cele mai citite

Curățenia de primăvară bate la ușă! Pregătește-te cu produse profesionale care să-ți facă munca mai ușoară!

Anotimpul renașterii, cel în care revine prospețimea și aduce cu sine prospețimea și căldura, primăvara este și momentul ideal pentru a face curățenie în...

Premierul Ciolacu anunță că programul supermarketurilor NU se modifică în weekend

Supermarketurile nu se închid în weekend și nici nu vor avea program modificat. Premierul Marcel Ciolacu anunță că nu este benefică această măsură. „Vreau să...

Luis Rubiales, fostul președinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, ar putea ajunge la închisoare

Luis Rubiales, fostul preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, riscă să ajungă la închisoare din cauza problemelor ce continuă după finala Cupei Mondiale de...
Ultima oră
Pe aceeași temă