10.5 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăInternaționalPedofil pakistanez, condamnat la moarte

Pedofil pakistanez, condamnat la moarte

Ultima victimă a fost fetiță de 7 ani, Zainab Ansari. Uciderea fetei a declanșat proteste la nivel național după ce oamenii au acuzat guvernul de inacțiune. O campanie mass-media a dus la arestarea suspectului, Imran Ali, în vârstă de 24 de ani. Acesta acționase timp de peste doi ani.

Poliția a găsit corpul micuței Zainab Ansari într-un coș de gunoi în districtul Kasur, aproape de orașul Lahore, la mijlocul lunii  ianuarie, la patru zile după ce a fost raportată dispariția ei.

Locuitorii din zonă au spus că această crimă a fost a doisprezecea în decursul unui an. Cercetările au condus la suspectul Imran Ali, al cărui ADN s-a găsit pe opt victime, inclusiv pe corpul fetiței, ultima victimă.

Sute de rezidenți au protestat după ce corpul lui Zainab a fost găsit, iar doua persoane au fost ucise de poliție în timpul unor incidente violente, agenții făcând uz de arme pentru a dispersa mulțimea.

În același district au fost depuse plângeri că dispar copii din 2015, când autoritățile au crezut că există o rețea de pedofili, care ar avea legatură cu o „familie proeminentă” din zonă.

Aproape zece cazuri pe zi de abuzuri asupra copiilor sunt raportate în Pakistan.

Cele mai citite

Accident rutier pe DN2-E85, în județul Buzău. Două femei au ajuns la spital

Două femei în vârstă de 32 de ani şi 39 de ani au fost transportate de urgenţă la spital vineri, în urma unui accident...

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...
Ultima oră
Pe aceeași temă