10.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăInternaționalPresa britanică îl compară pe fostul Principe Nicolae cu Prințul Harry al...

Presa britanică îl compară pe fostul Principe Nicolae cu Prințul Harry al Marii Britanii

Jurnaliştii britanici îi compară pe tânărul de 32 de ani şi soţia sa, Alina Maria Binder, cu Prinţul Harry şi Meghan Markle. “Sunt răspunsul României la Harry şi Meghan. Chipeş, cu picioarele pe pământ, adept al ecologiei, Nicolae a ajuns să îi cucerească pe români. Popularitatea în creştere pare să îi forţeze pe membrii familiei regale să îi primească înapoi”, scrie Daily Mail.

Publicaţia britanică Daily Mail notează că Nicolae ar fi fost al treilea pe lista de succesiune la tron dacă nu ar fi fost exclus pentru că ar fi avut un copil ilegitim. Fiul Principesei Elena şi a lui Robin Medforth-Mills, profesor de geografie la Universitatea Durham, Nicolae a locuit în Marea Britanie de la vârsta de cinci ani şi a absolvit Royal Holloway, la Universitatea din Londra.

“Nicolae e foarte popular. Dar se pare că alţi membri ai familiei sunt geloşi pe popularitatea lui”, a declarat istoricul american Marlene Eilers Koenig, expert în viaţa familei regale a României. 

Presa din Marea Britanie mai punctează că Nicolae a rămas fără titlul princiar după ce s-a aflat că ar avea un copil cu o româncă, o situaţie care i-a amintit Regelui Mihai de copilăria sa nefericită. Cu toate că Nicolae a fost acuzat că a încercat să intre prin efracţie în casa din Aubonne a Regelui, pe site-urile de socializare românii i-au luat apărarea tânărului. 

Cele mai citite

Diversitatea ochelarilor: opțiuni remarcabile care îți atrag atenția

În căutarea perechii perfecte de ochelari, oamenii descoperă o gamă largă de opțiuni care depășesc simpla corectare a vederii. Dincolo de funcționalitatea lor esențială,...

OFICIAL. Cristian Popescu Piedone, primul candidat înscris în cursa pentru Primăria Capitalei. “Astăzi se închid zvonurile că mă voi retrage”

Cristian Popescu Piedone, președintele Partidului Umanist Social Liberal, este primul candidat înscris oficial în cursa pentru funcția de primar general. Cristian Popescu Piedone și-a depus...

De ce reconstrucția incluzivă a Romilor din Ucraina postbelică va fi o palmă pentru Putin

Acesta s-ar putea să nu pară momentul potrivit pentru a vorbi despre Romii din Ucraina. Conducerea țării se luptă să mențină sprijinul aliaților cheie....
Ultima oră
Pe aceeași temă