12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăInternaționalPrinţul Andrew se declară ''consternat'' de acuzaţiile de abuz sexual aduse

Prinţul Andrew se declară ”consternat” de acuzaţiile de abuz sexual aduse

“Alteţa Sa Regală deplânge exploatarea tuturor fiinţelor umane şi a se lăsa să se înţeleagă că el ar fi putut tolera, participa sau susţine astfel de practici este abominabil”, a declarat Palatul Buckingham într-un comunicat preluat de Press Association.

Daily Mail a publicat un videoclip în care prinţul, fiul reginei Elisabeta a II-a, salută o femeie care părăsea reşedinţa lui Epstein din New York în 2010.

Acuzat de agresiuni sexuale asupra mai multor minore, Jeffrey Epstein a fost arestat şi inculpat la începutul lunii iulie pentru a fi organizat, de câţiva ani, o reţea formată din zeci de fete şi studente, cu care a avut raporturi sexuale pe numeroase sale proprietăţi, în special din Manhattan şi în Florida.

Finanţistul a fost descoperit mort pe 10 august în celula sa de detenţie, rezultatele autopsiei confirmând o sinucidere prin spânzurare.

Epstein, în al cărui anturaj au figurat la un moment dat nume precum Bill Clinton, Donald Trump sau prinţul Andrew, solicita în mod regulat “masaje” care, potrivit anchetei americane, se puteau transforma în raporturi sexuale forţate.

Virginia Roberts, una dintre prezumtivele victime, a declarat în 2016 că a întreţinut relaţii sexuale cu prinţul în timp ce era minoră.

Cele mai citite

Dotează eficient și igienic spațiile sanitare ale afacerii tale!

Atunci când gestionezi o afacere este important să acorzi o atenție deosebită și spațiilor sanitare. Acestea nu trebuie să fie doar curate, ci și...

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...
Ultima oră
Pe aceeași temă