13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăInternaționalRăzboiul declarațiilor între SUA și Coreea de Nord nu mai contenește. „Este...

Războiul declarațiilor între SUA și Coreea de Nord nu mai contenește. „Este un dement!”

Într-un scurt comentariu al agenţiei de presă nord-coreene, se arată că Trump a postat un mesaj care arată că este un nebun şi a “lătrat ca un câine turbat”, relatează presa internaţională.

“Reacţia lui Trump reflectă starea mentală a unui lider care nu a reuşit să verifice parcursul remarcabil al armatei şi poporului nord-coreean”, notează publicaţia Rodong Sinmun.

La 3 ianuarie, preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat că butonul său nuclear este mai mare şi mai puternic decât cel al liderului nord-coreean Kim Jong un, în replică la afirmaţia acestuia conform căreia are tot timpul pe birou butonul nuclear.

Liderul nord-coreean Kim Jong-un a declarat că butonul nuclear se află pe biroul său în permanenţă, astfel că SUA nu vor “putea să înceapă un război”.

Într-un discurs televizat, el a spus că întreg teritoriul american se află în raza de acţiune a armelor nucleare nord-coreene: “Este o realitate, nu o ameninţare”.

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă