15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăInternaționalWashingtonul recunoaște: „Este dificil să împiedici Rusia să se amestece în alegerile...

Washingtonul recunoaște: „Este dificil să împiedici Rusia să se amestece în alegerile altor țări”

Intr-un interviu pentru Fox News, Tillerson a declarat ca au fost “mai multe moduri in care Rusia a intervenit in alegeri si are multe instrumente care le poate folosi”.

“Si observam anumite comportamente. O serie de alegeri importante sunt organizate in acest an, care se va incheia cu alegerile din Statele Unite in 2018”, a adaugat Tillerson.

Alegerile din SUA la jumatatea mandatului vor avea loc in noiembrie 2018.

“Cred ca este important sa continuam sa spunem Rusiei: “Asculta, daca crezi ca nu vedem ceea ce faci, ei bine noi vedem, si trebuie sa te opresti, daca nu te opresti, va trebui sa suferi consecintele”.

Totusi, seful diplomatiei americane a recunoscut ca, daca Moscova decide sa intervina in alegeri, este “foarte dificil de impiedicat”.

Luna trecuta, directorul CIA Mike Pompeo a avertizat ca se asteapta ca Rusia sa incerce sa intervina in alegerile din 2018, asa cum a facut, conform agentiilor americane de informatii in alegerile prezidentiale din 2016.

Rusia neaga categoric orice ingerinta in alegerile prezidentiale din 2016. Donald Trump negat orice intelegere cu Rusia, anunță Hotnews.

Cele mai citite

România deschide dosare penale pentru spectacolele pirotehnice de pe stadioane; Ungaria se mândrește cu ele. FOTO

În țara noastră, introducerea de articole pirotehnice pe arenele sportive este interzisă, iar președintele FC Rapid București, Daniel Nicolae, și un lider galeriei giuleștene...

Reforma austerității, îmblânzită. Plafonări peste plafonări de la Guvern

După austeritatatea de anul trecut și cu un deficit bugetar la limită, Executivul face cadouri pentru români, iar angajații din companiile de stat pot...

Guvernul va da un OUG joi prin care numărul funcțiilor de conducere ar putea ajunge la 10% în aparatul de stat

Guvernul urmează să aprobe în şedinţa de joi un proiect de ordonanţă de urgenţă(OUG) privind modificarea unor măsuri fiscal-bugetare, precum posibilitatea stabilirii, în anumite...
Ultima oră
Pe aceeași temă