15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăInternaționalTrump, despre scandalul ucrainean: ''Cea mai mare înşelătorie din istoria politicii americane''

Trump, despre scandalul ucrainean: ”Cea mai mare înşelătorie din istoria politicii americane”

“Ceea ce se întâmplă acum este cea mai mare înşelătorie din istoria politicii americane”, a afirmat Trump într-un mesaj video postat pe Twitter.

Liderul de la Casa Albă a susţinut că opoziţia democrată “vrea să confişte totul”, menţionând că este vorba de arme, servicii medicale, dar şi de voturi, judecători şi libertate.

“Totul este foarte simplu. Ei încearcă să mă oprească pe MINE, pentru că eu mă lupt pentru voi – şi nu voi permite niciodată ca acest lucru să se întâmple”, a afirmat Donald Trump.

Democraţii din Camera Reprezentanţilor au lansat marţi o anchetă ce urmăreşte declanşarea unei proceduri de destituire a preşedintelui american.

Congresmenii americani investighează presupusele încercări ale preşedintelui Donald Trump de a face presiuni asupra omologului său ucrainean Volodimir Zelenski în scopul obţinerii de beneficii politice în cursa electorală pentru un nou mandat de preşedinte la alegerile de anul viitor.

Liderul american i-ar fi cerut insistent şefului statului ucrainean, într-o convorbire telefonică, să ancheteze activitatea fiului rivalului său democrat Joe Biden, Hunter Biden, angajat în 2014 în consiliul de administraţie al companiei ucrainene Burisma, producătoare de gaze naturale.

Cele mai citite

UE cere ca Facebook și Tik Tok să combată falsurile create cu inteligența artificială

UE, prin Comisia Europeană, a cerut marilor site-uri de socializare, precum TikTok și Facebook, să eticheteze clar publicitatea politică și să reducă "viralitatea conținutului"...

Proiect de pace durabilă

Anulată de două războaie în curs, Ucraina și Gaza, și umbrită de conflicte potențiale, precum cel din jurul Taiwanului, pacea este din nou tematizată....

Copilul tău și-a pierdut pofta de mâncare? Iată ce trebuie să faci!

Lipsa de apetit la copii reprezintă o problemă comună, care adesea îngrijorează părinții. Este esențială o abordare atentă și informată pentru a identifica cauzele...
Ultima oră
Pe aceeași temă