13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăInternaționalVIDEO. O salvă de rachete lansată din Fâșia Gaza a lovit un...

VIDEO. O salvă de rachete lansată din Fâșia Gaza a lovit un oraș israelian

UPDATE 21,20: Forțele de apărare israeliene au răspuns la acest atac printr-un bombardament al regiunii de nord din Fâșia Gaza care nu s-a soldat cu niciun rănit, potrivit unor surse palestiniene citate de Reuters. 

Acestea nu sunt primele violențe ale zilei de azi. Cu puțin timp înainte de acest schimb de focuri, forțele Hamas au tras în direcția unor muncitori israelieni care lucrau la un zid ce este construit de-a lungul frontierei Israel-Fâșia Gaza. Un tanc israelian le-a răspuns.

Cu toate acestea, Reuters informează că oficiali palestinieni și israelieni ar fi declarat că negocierile mediate de ONU și Egipt pentru un armistițiu mai trainic între cele două tabere se află într-un stagiu avansat și că ultimele patru luni de violențe și amenințări războinice s-ar putea încheia curând.

 

ȘTIREA ORIGINALĂ: Militanţi islamişti din Fâşia Gaza au lansat miercuri după-amiază opt rachete spre teritoriul israelian. Şase proiectile au căzut în Israel, două ajungând în oraşul Sderot.

Cel puţin două persoane au fost rănite în atacul palestinian.

Sistemul antiaerian israelian Iron Dome a fost activat, iar autorităţile israeliene sunt în stare de alertă. 

Cele mai citite

Lamborghini va fabrica o ediție limitată a variantei Huracan

Lamborghini a prezentat o ediție specială a modelului italian, cu patru vopsele deosebite, stil camuflaj. Au fost produse doar 12 exemplare, toate fiind deja...

Taiwanul anunță că a detectat 21 de avioane militare chineze în jurul insulei

21 de avioane militare chineze au fost detectate în jurul Insulei Taiwan începând cu ora locală 8:15 (0:15 GMT), a anunţat sâmbătă Ministerul Apărării...

Beat la volan, cu 218 km pe oră în localitate

Un șofer în vârstă de 41 de ani din Craiova a fost prins de polițiști conducând băut la volan și cu o viteză de...
Ultima oră
Pe aceeași temă