19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăInternaționalVladimir Putin, despre presa și „țipetele” din Congresul SUA: „Aduceți dovezi valide”

Vladimir Putin, despre presa și „țipetele” din Congresul SUA: „Aduceți dovezi valide”

Biroul procurorului special Robert Mueller a acuzat 13 cetăţeni şi trei firme din Rusia luna trecută de amestec în alegerile prezidenţiale americane din 2016 pentru a-l susţine pe Donald Trump.

„Trebuie să văd mai întâi ce au făcut. Daţi-ne materiale, daţi-ne informaţii”, a spus Putin într-un interviu pentru NBC.

„Nu putem să luăm măsuri dacă nu sunt încălcat legile din Rusia”, a adăugat el.

Moderatoarea NBC, Megyn Kelly, a enumerat unele dintre acuzaţiile aduse de echipa lui Mueller, inclusiv distribuirea de informaţii false pe internet.

„Cu tot respectul faţă de dumneavoastră şi cu tot respectul faţă de Congres, trebuie să aveţi oameni cu pregătire în drept, 100% aveţi”, a spus Putin. El a precizat şi că autorităţile americane ar trebui să facă o cerere oficială către procurorul general al Rusiei.

„Trebuie ca totul să treacă prin canale oficiale, nu prin presă sau prin ţipete în Congres”, a spus Putin, citat de news.ro.

Cele mai citite

Copilul tău și-a pierdut pofta de mâncare? Iată ce trebuie să faci!

Lipsa de apetit la copii reprezintă o problemă comună, care adesea îngrijorează părinții. Este esențială o abordare atentă și informată pentru a identifica cauzele...

Luis Rubiales, fostul președinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, ar putea ajunge la închisoare

Luis Rubiales, fostul preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, riscă să ajungă la închisoare din cauza problemelor ce continuă după finala Cupei Mondiale de...

Securitatea și sănătatea în muncă – serviciu obligatoriu pentru orice afacere din România

Companiile active cu minim un angajat au obligația de a respecta un protocol foarte strict pentru a asigura întregului personal condiții sigure de muncă....
Ultima oră
Pe aceeași temă