12.2 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăInvestigații România LiberăAtac mafiot la Roman. Mașina șefului Serviciului Judiciar al Poliției a fost...

Atac mafiot la Roman. Mașina șefului Serviciului Judiciar al Poliției a fost incendiată

Incidentul s-a produs în seara zilei de duminică, 14 ianuarie, în jurul orei 21, pe str. Tudor Vladimirescu din municipiul Roman.

Este vorba despre un automobil Opel Astra care aparține subcomisarului Neculai Bodron, șef (împuternicit) al Serviciului Judiciar din Poliția Municipiului Roman.

A fost spart geamul de la portiera spate dreapta a mașinii iar în interior a fost aruncat un lichid inflamabil. Acest mod de operare conduce la ideea unui atac in stil mafiot.

Potrivit unor surse citate de presa locală, polițistul Bodron mai primise amenințări în trecut, după ce investigase dosare cu infracțiuni grave.

Bodron este cunoscut în rândul colegilor ca un bun profesionist și ca un polițist care-și face de fiecare dată datoria.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Liviu Harosa, avocat în dosarul Roșia Montană: “Lupta juridică a fost ca o mlaștină, a fost imensă”

Litigiul Roșia Montană a dus la 54 de procese, a căror soluționare, în beneficiul cetățenilor și al statului român, a impus o muncă imensă,...

Ghidul ANAF pentru frizeri, coafeze și manichiuriste

Ghidul privind tratamentul fiscal aplicabil veniturilor obținute de persoanele fizice din prestarea unor activități de înfrumusețare/întreținere corporală, a fost publicat joi de ANAF. Ghidul poate...

Parchetul European face percheziții la Botoșani într-un dosar de fraudă cu fonduri europene

Biroul din Cluj-Napoca al Parchetului European (EPPO) efectuează joi percheziţii în mai multe locaţii din judeţul Botoşani, inclusiv în instituţii publice, în cadrul unei...
Ultima oră
Pe aceeași temă