13.5 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăInvestigații România LiberăDaniel Dragomir, editoriale publicate pe o platformă media internațională

Daniel Dragomir, editoriale publicate pe o platformă media internațională

Daniel Dragomir își ia, astfel, angajmentul că își va dedica toate eforturile și cunoștințele în slujba apărării demnității României și rămâne consecvent cauzei pentru care luptă.

Editorial în Euobserver

Începând de astăzi, una din cele mai prestigioase publicații europene, Euobserver, care ajunge pe masa Comisiei europene, a Parlamentului și a factorilor de decizie europeni, a acceptat să îmi publice editorialele.

Fake news-ul Kovesi a luat final. Media internațională începe să vadă realitățile din România.

Zidul PR-ului deșănțat al lui Coldea SRL și PFA Kovesi (plătit din banii corupți ai unor firme acoperite) a căzut. Zidul jurnaliștilor acoperiti din UM-urile lui Dumbravă a cedat. Zidul minciunilor și abuzurilor nu a rezistat.

Editoriale semnate, asumate personal, fără intermediari sau proxy plătiți pe bani grei. Eu vorbesc deschis despre situația reală din România și statul paralel care ne-a arestat țara. Despre servicii, parchete, Dumbravă și acoliții lor.

Eu nu am un dublu-triplu-limbaj. Ceea ce spun la București spun și la Bruxelles și la Londra și la Washington.

Voi încerca să fac auzite vocile românilor.

Voi lupta ca România să nu mai fie sclavul modern al intereselor străine și să devină o națiune demnă și suverană.

Îmi voi folosi toate capacitățile, timpul, cunoștintele și pregătirea pentru a lupta în numele idealului unei Românii fără frică, fără șantaje, fără dosare, fără cătușe, fără mascați, fără biletele, fără torționari, fără ziduri.

Cei care au comis abuzuri, să nu creadă că vor scăpa nepedepsiți, a relatat Daniel Dragomir pe profilul personal de Facebook.

Cele mai citite

Ce negoț ascund sondajele paralele din București?

Să fie oare Cristian Popescu Piedone doar iepurele lui Dom’ Profesor? În clar obscurul mediatic, strategia de atac a stăpânului antenelor devine tot mai...

Lukașenko îl contrazice pe Putin: teroriștii de la Moscova ar fi vrut inițial să fugă în Belarus

Președintele din Belarus a prezentat marți o versiune care contrazice afirmațiile lui Vladimir Putin despre atacatorii din Moscova. Dacă președintele rus a spus că...

Traficul rutier restricționat în Pasajul Unirii din Capitală. Un motociclist a intrat în peretele pasajului

Traficul rutier este restricţionat marţi seară în Pasajul Unirii din Capitală, pe sensul de mers către bd. Mărăşeşti, după ce un motociclist a intrat...
Ultima oră
Pe aceeași temă