3.7 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăInvestigații România LiberăDaniel Dragomir: "Prelungirea măsurii controlului judiciar în dosarul BlackCube este abuzivă"

Daniel Dragomir: “Prelungirea măsurii controlului judiciar în dosarul BlackCube este abuzivă”

Fostul ofițer SRI, Daniel Dragomir, își începe postarea de pe contul personal de Facebook cu acuze directe asupra procurorilor din dosarul BlackCube, pe care îi și nominalizează.

 

„„Deep state” (Statul paralel) se teme. Azi am fost chemat, din nou, la DIICOT pentru a fi prelungită, a cincea oară, abuziv, măsura controlului judiciar în dosarul BlackCube.

 

Cine sunt cei ce lucrează pentru statul paralel în acest dosar? Este bine, să îi știti, să îi căutați, să vedeți cum și de ce lucrează ei în acest mod: procurorii Marius Crivăț, Silvia Popa, Ioana Albani și Daniel Horodniceanu.

 

Voi vorbi în curând despre legăturile lor cu rețelele Soros și ale „Deep State”. Despre cum s-a implicat SRI și SPP în acest dosar.

 

Mă aflu sub „măsuri preventive” din 13 septembrie 2016, când am fost arestat în dosarul BlackCube pentru a satisface pofta PFA Kovesi și Coldea SRL și pentru a-mi închide gura. Nici până astăzi nu am fost trimis în judecată.

 

La acuzații și arestări sunt buni. La probe mai ușor! La ridicat iPad-urile copiilor și CD-urile cu desene animate sunt buni, la adevăr stau prost.

 

Pentru ei, libertatea omului este un lux. Pentru ei, restrângerea drepturilor este un joc. Statului paralel îi este frică de oameni liberi. Statul paralel știe doar să restrângă drepturi, sa închidă, să pună cătușe, să preseze, să amenințe, să decapeze.

 

Voi continuă fără nicio umbră de îndoială lupta mea, până la capăt, pentru ca niciunui român să nu îi mai fie restrânse drepturile și libertățile după bunul plac al celor ce vremelnic au funcții. Date de servicii sau de Soros pe ochi frumoși”, își încheie postarea de pe Facebook Daniel Dragomir.

Cele mai citite

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...
Ultima oră
Pe aceeași temă