13.9 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăInvestigații România LiberăDirectorul Bibliotecii din Iași și soția sa, găsiți morți în casă

Directorul Bibliotecii din Iași și soția sa, găsiți morți în casă

Directorul Bibliotecii Centrale Universitare (BCU) Iaşi, Bogdan Maleon, în vârstă de 42 de ani, şi soţia sa, în vârstă de 38 de ani, au fost găsiţi morţi, în casă, luni seara.

Potrivit unor surse judiciare, femeia prezintă semne de violenţă pe corp, motiv pentru care anchetatorii cred că este vorba de o crimă urmată de sinucidere.

Cei doi au fost găsiţi în locuinţa lor de pe strada Alistair, de o rudă care era îngrijorată că nu au ajuns la masa de Crăciun.

“Trebuiau să plece într-o vizită şi nu au mai ajuns şi a venit să vadă ce fac. L-a găsit pe el spânzurat. Atât ştim. În rest nu ştim absolut nimic. Era o familie atât de frumoasă. Nu ştiu… E o surpriză mare pentru noi. Nu se poate descrie în cuvinte”, a declarat una dintre persoanele care i-a găsit pe cei doi.

Echipajul SMURD sosit la faţa locului în urma sesizării făcute prin serviciul 112 nu a mai putut face nimic pentru salvarea celor doi soţi.

Cele mai citite

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...

Un rapper iranian a fost condamnat la moarte

Rapper-ul iranian Toomaj Salehi a fost condamnat la moarte astăzi, 24 aprilie 2024. Starul este acuzat că are legătură cu tulburările din Iran din...

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...
Ultima oră
Pe aceeași temă