11.7 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăInvestigații România LiberăElena Udrea și fostul colonel SRI Daniel Dragomir, atac la Cristian Burci...

Elena Udrea și fostul colonel SRI Daniel Dragomir, atac la Cristian Burci și Ionel Stoica

Elena Udrea a atacat ziariștii de la trustul ”Adevărul” și pe Cristian Burci,, despre care ea spune că își păstrează libertatea prin intermediul unui troc cu sistemul. Udrea susține că jurnalistul Ionel Stoica este ”omul de casa al lui Kovesi și al generalului Dumbrava”, iar activitatea sa de jurnalist ”se rezumă la publicarea rechizitoriilor DNA, obținute, evident, direct și ilegal de la șefa instituției”.

”El este unul dintre cei care primeau salarii la Evz, în perioadă în care eu sunt acuzată că aș fi finanțat plata acestora și la B1, în 2011-2012, din bani primiți la partid de la un om de afaceri. 

Dacă ești slugă Sistemului, care te-a mutat și pe ține la Adevarul că pe mulți alții, să îl pupați în fund de acolo, de unde patronul, pentru liniștea lui juridică, va lasă să lingeți ce vreți, cum îți împaci conștiință cu faptul că stăpâna ta Kovesi, zice că ai păpat ani de zile din mâna <coruptei de Udrea>? Oare nu trebuie să vii frumos să dai bănuții înapoi? Nu așa ar fi nu doar moral ci și <o justiție corectă>, cum va place vouă să clamați ipocrit?  P.S. Dacă DNA și Kovesi își fac imagine prin activitatea unora că Ionel Stoica, similar cu acuzația că eu finanțăm cu bani de la oameni de afaceri, salariile jurnaliștilor la Evz., ziar apropiat PDL, nu ar trebui acuzată și Kovesi, că le plătește indirect, cu banii patronului Adevarul, salariul lui Stoica și al altora care prestează doar pentru imaginea ei și a Sistemului?”, a scris Elena Udrea pe Facebook.

O atitudine parcă trasă la indigo a avut și fostul colonel SRI Daniel Dragomir. „Deși în ultima perioadă am fost ocupat cu organizarea inițiativei civice România 3.0 îmi voi face timp pentru agentul Stoica (am aflat că m-a menționat din nou în postările sale). Așadar că să clarific personajul. Ionel Stoica este agentul lui Dumbravă și al lui Coldea SRL.  Nimic ilegal în asta (legea permite, încă). Dar imoral și penibil să te numești <jurnalist>, iar tu să primești doare texte redactate pe mail și să îți joci rolul dat. Penibil să încasezi și bani pentru asta, să beneficiezi de avantaje pentru asta.

Câteva vești proaste pentru agentul Stoica:

1. Dumbrava va plecă. După plecarea lui Dumbravă agentul Stoica va fi scos din rețea. Sfârșitul acestei parodii este aproape.

2. Una din preocupările cele mai importante ale Comisiei SRI este investigarea relațiilor și mesajelor dintre Dumbravă și rețeaua sa. Aici agentul Stoica, agentul Alex Costache de la TVR (plătit de două ori din bani publici, și de la TVR și de la SRI) și alții vor fi investigați câte se poate de serios. Rezultatele vor fi extrem de interesante.

3. Va prezint mai jos doar o poză dintr-o călătorie în Statele Unite. Începem din poza cu agenții Ionel Stoica și Alex Costache. Oare cum se va simți contribuabilul american când va afla că a plătit pentru <pregătirea> agenților lui Dumbravă și plimbarea lor prin America? Oare asta e legal?

Relația între serviciile de informații și jurnaliști în această manieră nu este pentru realizarea securității naționale. Este după părerea mea una are frizează penalul și infracționalul, traficul de influență, darea de mită, abuzul funcției publice etc. Acești agenți trebuie să dispară din peisajul public românesc. Au distrus ideea de presă, dar și conceptul de agent. În final să ne reamintim cine este agentul Stoica. Ionel Stoica. De râsul lumii”, a scris Dragomir pe blogul său.

Cele mai citite

Podium pentru frații Maior în Campionatul Mondial de Raliuri

Frații Norbert Maior și Francesca Maior au devenit primul echipaj 100% românesc care obține un podium în Campionatul Mondial de Raliuri (WRC), după ce...

Sârbii din Kosovo participă la un referendum pentru revocarea primarilor albanezi

Etnicii sârbi din provincia Kosovo sunt chemați la un referendum în care să se pronunțe asupra revocării primarilor albanezi din mai multe localități ale...

Un fost lider mondial al tenisului și-a anunțat retragerea: „A sosit momentul să-mi iau rămas bun”

Fostul lider mondial Garbine Muguruza și-a anunțat retragerea din tenis, după o perioadă de mai bine de un an în care a lipsit din...
Ultima oră
Pe aceeași temă