10.2 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăInvestigații România LiberăGiovani Becali: "Condamnarea este una normală"

Giovani Becali: “Condamnarea este una normală”

Magistraţii ÎCCJ s-au pronunţat marţi, 20 februarie, în dosarul în care Geanina Terceanu e acuzată că a luat în tranşe 220.000 de euro mită ca să-i achite pe Cristian Borcea şi Ioan şi Victor Becali în dosarul Transferurilor.

Jurnaliștii Antena 3 au vorbit cu Giovanni Becali și acesta consideră normală pedeapsa din partea judecătorilor, mai ales că pe parcusul procesului frații Becali au recunoscut faptul că i-au dat mită Geaninei Terceanu.

”Condamnarea este una normală”, le-a spus Giovanni Becali, jurnaliștilor Antena 3.

Giovanni Becali susține că atât el, cât și fratele său, Victor Becali ar putea rămâne totuși în libertate, pentru că din calculele făcute împreună cu avocații dacă s-ar contopi această pedeapsă cu perioada executată deja în penitenciar în ”Dosarul Transferurilor”, ar rezulta că cei doi deja au ispășit anii de închisoare. Becali arată că împreună cu avocații va face această solicitare către judecători, chiar în primele săptămâni, după noua condamnare.

În ceea ce îl privește pe Cristi Borcea, Giovanni Becali consideră că Geanina Terceanu a mințit în legătură cu acuzațiile aduse, iar judecătorii au ținut cont de acest lucru.

Giovanni și Victor Becali au precizat că se vor preda de bună voie, ceea ce înseamnă că în această seară vor merge în arest.

 

Cele mai citite

Masa de Paște, mai scumpă, chiar cu plafonarea alimentelor de bază

Bugetul alocat cumpărăturilor pentru masa de Paște de anul acesta poate depăși suma de 1.000 de lei, față de anul trecut când vorbeam despre suma...

Patru din zece români consumă alimente pe bază de plante (studiu)

Aproape o treime dintre români (31%) consumă carne zilnic, în timp ce patru din zece persoane (39%) se orientează spre alternative pe bază de...

Jaqueline Cristian, la un meci de calificarea pe tabloul principal de la Madrid

Jaqueline Cristian a învins-o în două seturi pe americanca McCartney Kessler, scor 7-6, 6-4, în prima rundă a calificărilor pentru tabloul principal de simplu...
Ultima oră
Pe aceeași temă