13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăInvestigații România LiberăInterlopii din București se pregătesc de RĂZBOI!

Interlopii din București se pregătesc de RĂZBOI!

Polițiștii din București sunt în alertă, după ce cele două clanuri au anunțat că se vor duela din nou și încearcă să găsească un loc unde să aibă loc disputa.

Marcel Vela, ministrul de Interne, a recunoscut, la Antena 3, că trupele speciale ale Poliției sunt în alertă și că toată activitatea clanurilor de interlopi sunt monitorizate.

 ”IGPR este pregătit să intervină pentru această speță și pe altele, din această zonă, a clanurilor interlope. Mai multe detalii nu le dau clanurilor interlope când și unde sunt mobilizați polițiștii. Sunt prea puțini polițiști în teren și prea mulți în birouri. Vreau să vă spun că din 4 noiembrie chiar se lucrează la nivelul Afacerilor Interne şi ce vedem acum că se întâmplă în ţară se datorează faptului că MAI a intrat cu forţa în aceste structuri care până acum trăiau foarte liniştite că Poliţia are şi alte preocupări decât cele conform statutului.”, a declarat Marcel Vela.

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă