19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăInvestigații România LiberăȘeful Poliției, Bogdan Despescu, a avut o scurtă întâlnire cu premierul Tudose...

Șeful Poliției, Bogdan Despescu, a avut o scurtă întâlnire cu premierul Tudose și i-a adus documente

Chestorul Bogdan Despescu, șeful IGPR, s-a prezentat, vineri la prânz, la Palatul Victoria, unde a avut o scurtă întâlnire cu premierul Mihai Tudose, informează Digi 24.

Șeful Poliției a adus cu el un set de documente, pe care le-a lăsat în sediul Guvernului.

Se presupune că documentele reprezintă un raport al șefului Poliției Române, adresat premierului Tudose, cu privire la istoricul anchetelor în care a fost implicat agentul Stan, de la Brigada Rutieră a Poliției Capitalei.

Agentul Stan este acum acuzat de pedofilie, victimele fiind doi frați – un băiat de nouă ani și o fată de cinci ani, dar el a mai avut în anii trecuți atât acuzații de pedofilie cât și de viol.

Raportul chestorului Despescu i-a fost cerut de premierul Tudose în momentul în care ministrul de Intene, Carmen Dan, i-a propus lui Tudose să-l demită pe Despescu din funcția de șef al IGPR.

Chestorul Despescu avea termen până luni pentru a prezenta acest raport, dar l-a adus la Guvern încă de vineri.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Imagini șocante cu soldații israelieni: se joacă cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene

Imaginile prezentate public şochează, pe fondul ofensivei israeliene pe care IDF o poartă din Gaza de câteva luni, ca răspuns la atacurile din 7...

Ministrul Transporturilor: „Contractul pentru încă un lot din secțiunea montană a Autostrăzii A8 intră în licitație”

Compania Naţională pentru Administrarea Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a transmis joi spre validare la Agenţia Naţională pentru Achiziţii Publice documentaţia pentru contractul necesar construcţiei lotului...

UE cere ca Facebook și Tik Tok să combată falsurile create cu inteligența artificială

UE, prin Comisia Europeană, a cerut marilor site-uri de socializare, precum TikTok și Facebook, să eticheteze clar publicitatea politică și să reducă "viralitatea conținutului"...
Ultima oră
Pe aceeași temă