23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleCine este Raluca Racovita, unul dintre cei mai buni si talentati hairstylisti...

Cine este Raluca Racovita, unul dintre cei mai buni si talentati hairstylisti din Bucuresti

Una dintre cele mai mari dorinte ale noastre, ca femei, este aceea de a gasi un stilist cu care sa ne intelegem de minune. Daca acest lucru ti se parea pana acum posibil doar la vedete sau la personajele din serialele americane, cu timpul a devenit nu un lux, ci o necesitate pentru fiecare fata preocupata de aspectul sau.

Iar atunci cand vine vorba despre cei mai buni stilisti din Bucuresti, Raluca Racovita este un nume pe care iti vei dori sa il retii. Afla de ce o consideram un hairstylist de geniu si permite-ne sa ti-o prezentam in randurile de mai jos!

Raluca Racovita, de la model la unul dintre cei mai buni stilisti din capitala
Raluca Racovita si saloanele 1 Dream Beauty Studio au devenit unul dintre locurile preferate ale femeilor preocupate de imaginea lor din Bucuresti. Dar coordonatoarea echipei de profesionisti a strabatut un drum lung pana ce sa devina atat de cunoscuta si a muncit pentru a capatat acest renume.

Raluca Racovita s-a lansat pe post de model, ceea ce a ajutat-o sa deprinda secretele meseriei de la makeup artisti si hairstylisti. Are de partea sa peste 17 ani de experienta in beauty si este de asemenea pasionata de miscare, fiind Vicepresedinte al Asociatiei Sportive din Iasi. De aici rezulta un profil ideal pentru a deveni stilistul tau de suflet.

Profitand de calitatile sale, Raluca Racovita a colaborat cu numeroase reviste din tara si din strainatate, punand accent de fiecare data pe look-uri unice, indraznete si impecabile. Este de fapt marca sa: nu se teme se schimbarile de look, oricat de extravagante ar parea, nu se da inapoi de la nicio provocare si are experienta si talentul care o ajuta sa le puna pe toate in practica.

Pentru ca a inteles ca menirea sa este aceea de a transforma in realitate visele femeilor si de a aduce frumusete in viata lor, Raluca Racovita a devenit coordonatoare a echipei din cadrul salonului 1 Dream Beauty Studio. Astfel, a pus la dispozitia doamnelor si domnisoarelor din Bucuresti si nu numai, stilisti talentati, care sa le indrume si sa le ofere cele mai frumoase tunsori, coafuri sau machiaje.

Ceea ce o recomanda pe Raluca Racovita pe post de cel mai bun stilist din Bucuresti este priceperea sa si numeroasele domenii in care exceleaza. Raluca e experta in coloriometrie, vopsit prin tehnica balayage, decolorari, decapare, dar si in tunsori, coafuri si machiaj profesional de seara si de zi. Cu alte cuvinte, nu exista dorinta pe care sa nu ti-o indeplineasca.

Un alt atu al stilistului Raluca Racovita este legat de profesionalismul sau. Isi va trata clientele cu toata seriozitatea si respectul si nu este genul de stilist cu experienta care sa refuze o anumita coafura sau schimbare de look. Are ochiul potrivit, talentul si experienta pentru a constata ce ti se potriveste si ce nu, dar si ce anume poate face pentru ca o anumita tunsoare sau culoare de par sa fie adecvate si pentru tine.

O programare la Raluca Racovita nu iti va aduce doar coafura sau nuanta de par dorita, dar si o prietena adevarata. Sociabila din fire, stilista iti va oferi toate sfaturile necesare, te va indruma spre alegerea culorii, machiajului, tunsorii care sa se potriveasca cu nuanta ochilor tai, cu trasaturile tale sau cu tipul de par. Sfaturile pe care le primesti in legatura cu modalitatea cea mai buna de a te pune in valoare, de a-ti camufla defectele si de a-ti evidenta calitatile vor fi nepretuite.

De asemenea, Raluca Racovita este experta in cea mai hot tehnica de colorare a parului actuala, balayage. Este de fapt primul stilist din Bucuresti care a realizat acest look in salonul sau, un alt motiv pentru care sa ii treci pragul.

De cateva saptamani, Raluca Racovita invita pasionatii de hairstyling la cursuri de perfectionare in tehnica balayage, un alt argument in sprijinul teoriei ca se afla in fruntea generatiei de stilisti cu experienta din Bucuresti. Afla totul despre noua sa provocare pe site-ul dedicat cursurilor de vopsit, http://www.balayage.ro.

Aceasta este numai o parte din povestea Ralucai Racovita, si te invitam sa descoperi personalitatea din spatele laudelor noastre pe site-ul propriu, http://www.ralucaracovita.ro. Afla de ce o consideram cel mai bun stilist din Bucuresti facandu-ti o programare la unul din saloanele 1 Dream Beauty Studio si descoperind de ce Raluca Racovita e de parere ca „frumusetea e o arta” si cum va transforma acest crez in machiajul, in coafura, in tunsoarea sau in culoarea ta de par.

 

 

 

 

 

 

 

 

Cele mai citite

Anunțul zilei în Bundesliga! Xabi Alonso și-a decis viitorul: „Acesta este locul potrivit pentru mine”

Antrenorul spaniol Xabi Alonso a confirmat vineri, într-o conferință de presă, că va continua pe banca formației germane Bayer Leverkusen şi în sezonul viitor,...

Înscriere la facultate, înainte de absolvirea Bacalaureatului. Pentru cei care vor o carieră în dezvoltarea de jocuri video

BISM (Bucharest International School of Management) și Amber Studio, în colaborare cu prestigioasa Abertay University din Marea Britanie, pregătesc începând cu luna septembrie lansarea...

Tramvaiul 41 nu va circula sâmbătă

Linia de tramvai 41 va fi suspendată temporar, sâmbătă, 30.03.2024, anunță STB. Legătura între cartierul Drumul Taberei și zona de Nord a Capitalei se va...
Ultima oră
Pe aceeași temă