6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleCum sa-ti reamenajezi apartamentul cu bani putini - Black Friday vine cu...

Cum sa-ti reamenajezi apartamentul cu bani putini – Black Friday vine cu surprize de la Decorino

Campania de Black Friday de anul acesta vine la decorino.ro cu oferte irezistibile! Iata cum poti iti transforma locuinta intr-una colorata si primitoare, cu bani putini!

Cum te pregatesti de Black Friday in 2019?

Daca in anii trecuti nu ai fost pe faza si ai ratat ofertele excelente la sute de produse care au avut pretul final redus substantial, acum ar fi cazul sa „iti faci temele” si sa fii pregatit pentru a pune in cosul de cumparaturi tot ceea ce iti doresti. 

Desi perioada reducerilor de toamna poate dura chiar si cateva zile la rand, ofertele bune se epuizeaza rapid, fiind vorba de economii masive pe care le poti face, de care orice cumparator este tentat. Pentru a fi sigur ca prinzi discounturile mari, iti recomandam sa „rasfoiesti” deja site-ul decorino.ro si sa cauti atent printre miile de produse pe cele care te intereseaza. Poate vei vrea sa iti innoiesti apartamentul cu o traversa de bucatarie ori poate cu un lampadar vintage. Foloseste filtrele disponibile in partea dreapta, sus, a site-ului si pune in cos produsele pe care le vezi deja asezate in casa ta. In acest fel, de Black Friday tot ce va trebui sa faci va fi sa apesi butonul de Cumpara, pentru a te asigura ca alti cumparatori nu ti-o iau inainte si ca te bucuri de reducerile aplicate la mii de produse. 

Ce sa cumperi de Black Friday pentru casa?

Daca nu esti hotarat in privinta obiectelor de decor pe care le-ai vrea, insa stii sigur ca iti doresti o schimbare de aspect a locuintei tale, iti putem recomanda sa inlocuiesti covoarele si sursele de lumina. Daca nu ai realizat pana acum, covorul dintr-o incapere poate schimba total design-ul camerei, facand-o mai eleganta, mai indrazneata sau, dimpotriva, mai anosta. Cu un covor pufos cu fir lung poti transforma sufrageria sau dormitorul intr-un spatiu primitor, in care vei astepta cu nerabdare sa te reintorci, zi dupa zi. De asemenea, camerele luminate corespunzator vor crea o senzatie confortabila, de siguranta. Cateva spoturi de lumini amplasate corespunzator catre elementele cheie ale camerei vor face adevarate minuni, iar tu te vei simti cu adevarat inconjurat de armonie. 

Desigur, nici baia nu ar trebui neglijata, atunci cand vorbim de reamenajarea locuintei, unde poti restabili echilibrul vizual cu ajutorul unor covorase moi si colorate.

Reduceri de pana la 70%!

Pe decorino.ro vei putea cumpara accesoriile tale preferate la preturi foarte mici, pentru ca discounturile de care te vei putea bucura la finalul acestei luni vor fi de pana la 70%. Tot ce va trebui sa faci va fi sa intri pe site inca de astazi, sa iti alegi obiectele de decor care te inspira si sa fii pe faza pe 15 noiembrie, moment in care pretul acestora va fi redus substantial. 

Cum ar fi sa iti cumperi, in sfarsit, covorul de living la un pret foarte mic, care iti va transforma sufrageria intr-un loc elegant, dar foarte primitor? Sau cat de incantat ai fi sa te poti bucura finalmente de lenjeria de pat viu colorata pe care ai pus ochii, la reducere, care va face din dormitorul matrimonial un spatiu vesel, dar intim? Nu pierde ofertele de Black Friday de pe decorino.ro, daca vrei sa iti transformi locuinta in casa visurilor tale cu bani putini! 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă