13.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleDe Valentine’s Day, surprinde cu unul dintre aceste cinci aranjamente florale in...

De Valentine’s Day, surprinde cu unul dintre aceste cinci aranjamente florale in cutii elegante!

De aceea, ar fi bine sa iti faci planuri in avans pentru aceasta zi superba, pe care o vei petrece alaturi de jumatatea ta. Nu uita nici de flori, pentru ca sunt foarte importante! Daca nu stii ce sa alegi, ti-am pregatit cateva exemple de flori de Valentine’s Day pe care cu siguranta le va indragi iubita ta!

Prima recomandare este o Cutie Cu Minirosa, Lisianthus, Hortensie, Trandafiri Rosii, Bottega Gold Prosecco, Lumanare Parfumata Si Baloane In Forma De Inima. Cand ne gandim la florile ideale pentru Valentine’s Day, primele ce ne vin in minte sunt de regula cele rosii si roz. In cazul acestui superb aranjament, trandafiri, minirosa, lisianthus si superbele hortensii. Iar daca iti doresti sa daruiesti si altceva in afara de flori, alaturi de acestea vei primi si tot ceea ce ai nevoie pentru a sarbatori aceasta zi intr-un mod romantic: o sticla de Bottega Gold Prosecco, o lumanare parfumata si doua baloane mici in forma de inima.
 

 

 De la Valentine’s Day si pana la inceputul primaverii sunt doua saptamani, ceea ce inseamna ca o sa ii poti darui jumatatii tale flori specifice acestui anotimp. Alege o Cutie Cu Lalele, Alstroemeria, Minirosa, Lumanare Parfumata, Bottega Nero Liquore Al Cioccolato Si Baloane In Forma De Inima si iti garantam ca se va bucura foarte mult. Lalelele rosii sunt simbolul iubirii si al sentimentelor curate, iar alaturi de minirosa, hortensie, orhidee si alte flori rosii si roz, vor reprezenta un cadou ideal pentru perioada aceasta. Iar produsele aditionale pe care le vei primi in pachet sunt de neratat!
 

 Ultimul pachet din categoria de aranjamente cu flori si cadouri este reprezentat de Aranjamentul Floral Din Trandafiri, Crini, Hortensii-Colectia Desire. In primul rand, florile sunt de o frumusete aparte: trandafiri rosii alesi cu grija, crini deosebiti, trandafiri cappuccino, hortensie roz, nelumbo si ficus, toate asezate intr-o cutie eleganta, alba. Pe langa flori, vei primi si un tort Chocolat si o sampanie Moet & Chandon Rose Imperial.
 

 

 Daca iti doresti sa daruiesti doar o cutie de flori, pentru ca de restul detaliilor te-ai ocupat deja, iti recomandam superba Cutie Inima 33 Trandafiri Rosii. Cine poate refuza trandafirii rosii intr-o astfel de zi? Iar daca sunt asezati si intr-o cutie eleganta, in forma de inima, cu atat mai mult vor reprezenta un cadou apreciat. Nu-i asa ca arata minunat?

 

Iar daca jumatatea ta prefera florile de primavara, o vei cuceri daruindu-i o Cutie Cu Trandafiri Si Lalele Albe. Acest aranjament este format din trandafiri albi, lalele albe, matthiola lila, clematis mov, waxflower roz, lisianthus alb, frezii albe,  salix si eucalipt. Probabil iti poti imagina cat de fericita va fi iubita ta in momentul in care ii vei darui un astfel de aranjament!

 

 

 In incheiere, am vrea sa aflam care este aranjamentul tau preferat, pe care l-ai darui de Valentine’s Day!

 

 

 

 

Cele mai citite

Israelul, atac cu rachete asupra Iranului

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News...

Marseille, Atalanta, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat în „careul de ași” al Europa League

Olympique Marseille, Atalanta Bergamo, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat joi seară în semifinalele Europa League, după meciurile din manşa secundă a „sferturilor”. Liverpool...

Lion Capital și Bursa Română de Mărfuri inventează motive pentru a nu plăti dividende. Acționarii societăților controlate de Bogdan Drăgoi și Gabriel Purice, nemulțumiți

Numeroși acționari ai Lion Capital, fosta SIF Banat-Crișana, sunt nemulțumiți că societatea condusă de fostul ministru de finanțe Bogdan Drăgoi nu plătește dividende. O...
Ultima oră
Pe aceeași temă