11.5 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleFiica actorului Bill Cosby a încetat din viață subit, la vârsta de...

Fiica actorului Bill Cosby a încetat din viață subit, la vârsta de 44 de ani

Andrew Wyatt, purtător de cuvânt al familei Cosby, a declarat luni că Ensa Cosby a murit de o afecţiune renală. Presa străină scrie că Ensa, care avea probleme de sănătate de mai multă vreme, era programată pentru un transplant de rinichi. Nu a mai apucat să-l facă.

În pofida faimei şi popularităţii lui Bill Cosby, Ensa s-a menţinut departe de public şi de mass-media, cu excepţia cazului în care i-a luat apărarea tatălui său, acuzat de zeci de femei de diferite abuzuri sexuale.

“Cred ferm că tatăl meu este nevinovat de abuzurile declarate împotriva lui şi cred că rasismul a jucat un mare rol în toate aspectele acestui scandal”, declarase Ensa în mai 2017, într-un interviu acordat postului de radio Sirius XM.

Peste 50 de femei au afirmat că au suferit abuzuri din partea lui Cosby, care în 2005 a recunoscut sub jurământ că a cumpărat sedative pentru a le administra femeilor cu care dorea să menţină relaţii sexuale.

Bill Cosby şi soţia sa Camille Cosby au cinci copii: Erika, Erinn, Evin, Ensa şi Ennis, care a murit în 1997 la 27 de ani în timpul unui jaf în Los Angeles, informează AGERPRES.

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă