15.4 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăLifestyleGala Premiilor e-Commerce 2017: Vegis.ro a fost desemnat Magazinul Anului

Gala Premiilor e-Commerce 2017: Vegis.ro a fost desemnat Magazinul Anului

La evenimentul decernării Premiilor în Comerțul Electronic din România, Vegis a mai primit și distincția pentru “Cel mai bun magazin online de produse organice și naturale”, pentru a doua oară consecutiv. 

 Peste 400 de reprezentanți ai magazinelor online, precum și ai principalelor companii de profil, au participat la festivitatea de premiere. Magazinele online cu domenii diferite de activitate au fost evaluate timp de cinci luni în cadrul unui proces complex de jurizare din partea celor de la GPeC.

 Criteriile urmărite de juriul GPeC au inclus atât funcționalitatea și experiența clientului pe site, precum și securitatea plății, conținutul, social media, dar și newsletterele de informare, precum și aspectele legate de SEO.

Fiecare magazin înscris a fost analizat în baza a 200 de criterii, iar în urma evaluării, Vegis a câștigat marele premiu al competiției, “Magazinul Anului în e-Commerce” și, desigur, locul I la categoria “Produse Organice și Naturale”.

“Câștigarea premiului pentru “Cel mai bun magazin online de produse organice și naturale”, pentru al doilea an consecutiv, reprezintă pentru întreaga echipă Vegis.ro o bucurie enormă și un îndemn pentru o evoluție de neoprit.

Încă de anul trecut, când am primit această distincție pentru prima dată, ne-am propus să fim din ce în ce mai buni și să țintim către o poziție cât mai înaltă în topul magazinelor online.

Ne-am dorit să câștigăm premiul pentru “Magazinul Anului”, simțeam că se poate și ne-am dat seama că un scor bun în competiție se traduce în clienți mai fideli și mai apropiați brandului Vegis.ro”, declară Mihai Bucuroiu, Director Dezvoltare și Fondator Vegis.ro.

 

Premiul Magazinul Anului în e-Commerce reprezintă o recunoaștere a eforturilor susținute de Vegis.ro pentru a oferi o experiență plăcută de cumpărare clienților, alături de produse naturiste apreciate, certificate și selecționate cu atenție. 

 

 

 

 

 

Cele mai citite

Ciucă și Ciolacu s-au pozat alături de patriarhul Daniel, la capela din Parlament

Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu, liderii PNL și PSD, s-au fotografiat alături de patriarhul Daniel și au publicat aceste poze pe conturile lor de...

Institutul Național de Administrație oferă inteligență artificială pentru prefecți și subprefecți

Institutul Național de Administrație (INA) și-a lansat oferta programelor de formare profesională pentru anul 2024, primele module noi fiind cele despre utilizarea inteligenței artificiale. INA...

Poşta Română a obţinut un profit de 12 milioane de lei în 2023

Poşta Română a obţinut un profit de 12 milioane de lei în 2023, iar cifra de afaceri a ajuns la 1,6 miliarde de lei,...
Ultima oră
Pe aceeași temă