9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleHepaStopForte și Hepatonic Bio: un ficat sănătos

HepaStopForte și Hepatonic Bio: un ficat sănătos

Ficatul activează și realizează conversia vitaminelor B în depozite de fosfat pentru ca organismul să funcționeze în mod corespunzător; sintetizează inozitolul și lecitina, realizează conversia colesterolului în săruri biliare și se ocupă de producerea proteinelor de care este nevoie pentru coagularea sângelui. Ficatul filtrează toxinelor din sânge.

Pe lângă aceste 4 funcții de bază, ficatul mai are multe alte funcții extrem de diversificate. Aceste funcții îl transformă într-un organ cu un rol foarte important în organismul uman. Așadar, pentru a ne bucura de sănătatea lui, trebuie să identificăm cele mai bune soluții în acest sens.

Nu este ușor, dar datorită cercetărilor avansate din domeniul medicinei naturiste, acum avem la dispoziție o gamă variată de suplimente alimentare naturale create cu scopul de a ne ajuta în rezolvarea diverselor probleme hepatice care pot apărea de-a lungul timpului.

Două dintre suplimentele alimentare care se găsesc în prezent pe piață poartă numele de HepaStopForte și Hepatonic Bio. Ambele pot fi achiziționate intrând în magazinul online bioo.ro.

 HepaStopForte este un supliment alimentar care are în compoziția sa ingrediente benefice în diverse afecțiuni hepatice. Este vorba despre hepatita A, B sau C, steatoză hepatică etc.

Datorită celor 6 ingrediente active (damiana, sunătoare, brusture, pulbere de cătină, busuioc, astragalus) care acționează sinergic, HepaStopForte împiedică cronicizarea hepatitelor, curăță sângele, regenerează ficatul în mod natural și contribuie la scăderea viremiei.

Totodată, reduce inflamațiile de la nivelul ficatului, durerile abdominale și balonarea, reglează trigliceridele, transaminazele, îmbunătățește digestia, detoxifică ficatul și accelerează regenerarea membranei hepatice.

Stilul de viață haotic, alimentația nesănătoasă afectează ficatul, însă odată administrat HepaStopForte celulele ficatului distruse de alcool și tutun se refac. De asemenea, acest produs natural are efecte benefice și asupra vezicii biliare. Este și un foarte bun adjuvant în cazul afecțiunilor canceroase.

În plus, acest supliment alimentar este foarte eficient în curele de detoxifiere și refacere a țesutului hepatic, mai ales după ședințele de chimioterapie și radioterapie. Pentru ca ficatul să funcționeze în mod corespunzător, detoxifierea acestui organ trebuie să fie făcută măcar o dată pe an.

Sănătatea ficatului este un lucru esențial, de aceea trebuie să apelăm la orice soluție pentru a ne atinge scopul. Astfel,putem folosi HepaStopForte sau Hepatonic Bio.

Acesta din urmă este un produs de excelență fabricat în laboratoarele Santarome-Franța. Din compoziția sa unică fac parte 8 ingrediente naturale. Muguri și plante, care contribuie la protejarea sănătății ficatului.

-Fumărița este un ingredient cu rol hepatoprotector;

– Ridichea neagră stimulează secrețiile gastrice și regenerează celula hepatică;

– Turmericul este antiinflamator și antitumoral, având efect gastroprotector;

– Pulberea de anghinare protejează membrana hepatică;

– Sucul de lămâie sprijină eliminarea ureei și acidului uric. În plus, este antibacterian și antiseptic;

– Măceratul de rozmarin detoxifică și drenează ficatul;

– Măceratele din mesteacăn și din lăstari de ienupăr calmează, detoxifică și contribuie la ameliorarea tulburărilor digestive care pot apărea la nivelul tractului gastro intestinal.

După cum se poate observa, Hepatonic Bio a fost creat cu scopul de a contribui la bună funcționare a acestui organ important, are efecte rapide, iar rezultale sunt vizibile în scurt timp. Prin urmare, este un foarte bun hepatoprotector.

În plus, este un supliment alimentar cu o mulțime de beneficii care trebuie amintite:

-contribuie la eliminarea toxinelor și a colesterolului rău din organism;

-ajută la absorbția nutrienților în organism;

– este un bun detoxifiant și adjuvant în caz de hepatită, colecistite, ciroză hepatică, dischinezie biliară ori litiază biliară;

– reglează digestia și îmbunătățește tranzitul intestinal etc.

Așadar, merită să ne surprindem ficatul cu două produse naturale de excepție intrând pe bioo.ro, un magazinul online cu suplimente alimentare cu efecte extraordinare asupra sănătății organismului uman.

 

 

Cele mai citite

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă