21.3 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăLifestyleÎncep filmările la episodul IX al faimoasei serii Star Wars

Încep filmările la episodul IX al faimoasei serii Star Wars

Cineastul american va reveni în anul 2018 în franciza “Star Wars” pentru a regiza “Star Wars: Episode IX”, ultimul film din cea mai recentă trilogie din cadrul acestei francize, ale cărui filmări vor debuta în vara anului 2018, a anunţat vineri Press Association, citată de Agerpres.

Reprezentanţii studioului Lucasfilm au anunţat în septembrie 2017 că J.J. Abrams va regiza noua peliculă din seria “Star Wars”, înlocuindu-l pe regizorul anterior desemnat, Colin Trevorrow, un cineast devenit cunoscut pe plan internaţional după ce a regizat pelicula “Jurassic World”.

J.J. Abrams a fost producător al celui de-al doilea film din noua trilogie “Star Wars”, intitulat “Star Wars: The Last Jedi” (2017), care a fost scris şi regizat de Rian Johnson.

“Avem un scenariu, ceea ce înseamnă deja foarte mult pentru mine. Vom începe filmările la sfârşitul lunii iulie”, a dezvăluit J.J. Abrams în ediţia de joi seară a emisiunii de televiziune “The Late Show with Stephen Colbert”.

“Să am la dispoziţie un scenariu în avans reprezintă ceva important, pentru că în trecut nu am fost suficient de norocos pentru a avea aşa ceva. L-am scris în colaborare cu Chris Terrio, care este un geniu, m-am distrat de minune alături de el”, a adăugat J.J. Abrams.

Cineastul american a vorbit în aceeaşi emisiune TV şi despre teama pe care a resimţit-o atunci când a început să lucreze la filmul “Star Wars: The Force Awakens”. “Eram îngrozit. Din fericire, am fost înconjurat de oameni incredibili. Ne-am distrat bine împreună. Iar acum, să revin în franciză pentru a regiza ‘Episode IX’ e ceva suprarealist şi cu adevărat interesant”, a adăugat cineastul.

Cel mai recent film din seria “Războiul stelelor”, intitulat “Star Wars: The Last Jedi”, a avut premiera pe 15 decembrie 2017 şi a generat până la data transmiterii acestor informaţii încasări de peste 1,3 miliarde de dolari pe plan mondial.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Tesla se restructurează: mai mult de 10% din angajații companiei la nivel global vor fi puși pe liber

Tesla va concedia peste 10% din cei 140,473 de angajaţi ai companiei la nivel global, potrivit unei note interne redactată de Elon Musk, scrie...

Șoc în România. Un primar a fost găsit spânzurat!

O tragedie a lovit comunitatea din comuna Vințu de Jos! Primarul Petru Ioan Barbu a fost găsit spânzurat într-o anexă a propriei sale locuințe....

Președintele polonez Duda ar urma să se întâlnească cu Trump

Președintele polonez Andrzej Duda a declarat că s-ar putea întâlni cu Donald Trump în timpul unei vizite la New York săptămâna aceasta, în timp...
Ultima oră
Pe aceeași temă