7.6 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăLifestyleIntampina Craciunul cu stickere decorative in tematica sarbatorilor (P)

Intampina Craciunul cu stickere decorative in tematica sarbatorilor (P)

Luna decembrie aduce in casele noastre cea mai frumoasa atmosfera, de care sa ne bucuram alaturi de cei dragi.

Cu ajutorul unor stickere decorative tematice, putem sustine si intensifica magia sarbatorilor de iarna, aducand taramul de poveste chiar in interiorul caminului nostru.

Iubesti iarna si tot ceea ce inseamna magia sarbatorilor? Iata cum te poti folosi de stickere tematice pentru a-ti amenaja locuinta in spiritul sarbatorilor de iarna. Fie ca vrei sa transformi temporar camera de zi, dormitorul sau chiar camera juniorului cu stickere copii, gasesti variantele potrivite pentru fiecare tip de incapere in care vrei sa aduci magia Craciunului.

Stickerele sunt realizate din materiale speciale, putad fi aplicate pe suprafete diverse si indepartate ulterior foarte usor, fara a lasa urme in locurile in care au fost aplicate. Ceea ce este si mai imbucurator, este faptul ca acestea pot fi reutilizate si anul urmator, daca e vom pastra, bineinteles, atent, in ambalajul special in care vor fi primite initial.

1. Sticker pentru geam. Daca locuiesti la casa si te bucuri zilnic de o lumina abundenta, ce patrunde printr-o fereastra uriasa, sticker-ul acesta este perfect pentru a o infrumuseta cu spiritul sarbatorilor de iarna. Culorile si desenele tematice se vor integra perfect in atmosfera magica a Craciunului.

2. Sticker pentru camera copiilor. Daca exista persoane ale familiei care sa se bucure enorm de mult de un sticker decorativ cu tematica sarbatorilor de iarna, atunci cel mai probabil acestia sunt copiii. Hraneste-le creativitatea!

 3. Sticker pentru camera de zi. Cu siguranta, camera de zi pastreaza, in comparatie cu celelalte incaperi ale casei, cea mai intensa atmosfera a sarbatorilor de iarna. Aici vor avea loc mesele in familie, in jurul carora cei mici se vor alerga si se vor juca, rasetul lor umpland intreaga camera de veselie. Bradul, coronitele, dar si un sticker tematic vor crea peisajul perfect pentru cea mai frumoasa poveste de iarna, scrisa chiar in sufrageria ta.

Cele mai citite

Anunțul făcut de Roxana Nemeș. “Nu există altă soluție!”

Roxana Nemeș, artistă și fostă concurentă Survivor All Stars, a vorbit despre operație de endometrioză, boala care poate duce la infertilitate, despre durerile pe...

Institutul Național de Administrație oferă inteligență artificială pentru prefecți și subprefecți

Institutul Național de Administrație (INA) și-a lansat oferta programelor de formare profesională pentru anul 2024, primele module noi fiind cele despre utilizarea inteligenței artificiale. INA...

Naționala Under-19 a încheiat Turul de Elită cu o victorie în fața Croației! Elevii lui Adrian Dulcea au ratat calificarea la EURO

Selecţionata României Under-19 a încheiat Turul de Elită al Campionatului European de fotbal cu o victorie cu 1-0 obținută în fața Croației, la Varazdin....
Ultima oră
Pe aceeași temă