7.9 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăLifestyleMario Iorgulescu, agresiv cu asistentele din spital

Mario Iorgulescu, agresiv cu asistentele din spital

Mario Iorgulescu este internat într-un campus medical de lux din Milano, loc unde se tratează cei mai bogați oameni ai lumii, iar de curând, după accidentul tragic, fiul lui Gino Iorgulescu s-a trezit din comă, este conștient, mănâncă și vorbește. 

După anunțul făcut de medicii italieni cu privire la starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu, procurorii români au decis să îl audieze în cazul accidentului mortal pe care l-a provocat la începutul lunii septembrie în urma consumului exagerat de alcool.

 

Pentru că, deocamdată, nu are nicio calitate în dosar, el nu este păzit, dar medicii italieni au transmis oficialilor români că nu există riscul ca acesta să fugă.

 

Daniel Vicol, victima accidentului, a fost de mult înmormântat, iar acum, unchiul acestuia a intervenit comentând subiectul la Radio Sport 1, unde a precizat faptul că Mario Iorgulescu a fost agresiv și violent cu asistentele din România, din cauza lipsei de droguri din organismul lui. 

„După ce Mario a fost ascuns în Italia, întâmplător, după un accident în trafic, am cunoscut o doamnă care este asistentă la spitalul Elias. Nu ştia cine sunt. Mi-a spus că face şcoala de şoferi, dar îi este teamă să conducă în Bucureşti mai ales după accidentul provocat de Mario. Se gândea că ea putea fi victima lui Mario. (…) Ştiţi ce mi-a spus? Că înainte ca Mario să fie scos din ţară, el era deja scos de la aparate, şi că asistentele nu se mai înţelegeau cu el! Mario e scos de mult timp de la aparate, asta ştim sigur, şi ne revoltă informaţiile care apar, că abia în Italia s-ar fi întâmplat asta. De când a fost dus în Italia, am devenit pesimist, ştim ce manevre se încearcă. (…) Era violent, agresiv, din cauza faptului că intrase în sevraj din lipsa drogurilor. Era păzit non-stop de o firmă angajată, nu mai intra nimeni acolo, decât însoţit de asistente. Aveam încredere că va plăti, dar, după ce a ieşit din ţară, nu mai sunt sigur de dreptate. Este ridicol ce a spus procurorul general Licu, că nu are cum să scape”, a declarat Vali Guțu, potrivit adevărul.ro.

Procurorii cer revenirea lui Mario în România

Informaţiile au fost transmise către autorităţile române prin ordin european de anchetă, iar spitalul din Milano le-a pus la dispoziția autorităților din România de îndată.

Procurorii au hotărât să nu suspende ancheta și nici să se deplaseze acolo.

Cele mai citite

Partidul conservator din Croația a câștigat alegerile parlamentare

Conservatorii, aflați la putere în Croaţia, au ieşit pe primul loc în alegerile legislative, conform estimărilor iniţiale, dar cu mai puţine mandate decât în...

Motivul incredibil pentru care Israelul a blocat ajutoare cruciale pentru Gaza

Israelul a blocat ajutoare cruciale din motive de securitate insuficiente, a declarat șeful unei organizații de caritate care încearcă să trimită echipamente în Gaza,...

Partidul conservator din Croația a câștigat alegerile parlamentare

Conservatorii, aflați la putere în Croaţia, au ieşit pe primul loc în alegerile legislative, conform estimărilor iniţiale, dar cu mai puţine mandate decât în...
Ultima oră
Pe aceeași temă