13.9 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestyleMeghan Markle va avea o statuie din ceară la muzeul Madame Tussauds...

Meghan Markle va avea o statuie din ceară la muzeul Madame Tussauds din Londra

Muzeul Madame Tussauds din Londra pregăteşte deja o statuie din ceară cu chipul lui Meghan Markle, fosta actriţă americană ce urmează să se căsătorească cu prinţul Harry la 19 mai, relatează online ziarul spaniol ABC.

Rezultatul final se va putea vedea chiar înainte de fericitul eveniment care îi ţine cu sufletul la gură nu numai pe englezi, ci şi jumătate din lume deoarece fosta protagonistă a serialului “Suits” a adus un suflu de aer proaspăt palatului regal britanic.

Purtătorul de cuvânt neoficial al casei regale şi vedeta de televiziune Anthony Appleton este cel care a făcut anunţul la porţile Palatului Buckingham. “Viitoarea prinţesă şi ‘regină a curţii’ va putea fi văzută din mai la celebrul muzeu din Londra”, a spus el, asigurând că statuia din ceară va fi plasată alături de cea care îl reprezintă pe prinţul Harry.

La rândul său, administratorul muzeului, Edward Fuller, a asigurat că “suntem încântaţi să oferim publicului oportunitatea de o vedea: în faţa aşteptărilor suscitate de apropiata nuntă, nu este surprinzător faptul că am început lucrul la noul model de când s-a aflat vestea logodnei”, a precizat el.

Deocamdată nu se cunosc detalii cu privire la statuia din ceară care o va reprezenta pe viitoarea soţie a nepotului reginei Elisabeta a II-a şi nici dacă ţinuta aleasă de muzeu este cea pe care a purtat-o Meghan Markle la momentul anunţării logodnei.

Cele mai citite

Doi jucători din Premier League, în vârstă de 19 ani fiecare, arestați pentru viol

Premier League este fără îndoială unul dintre cele mai prestigioase și urmărite campionate de fotbal din întreaga lume, însă, în ciuda renumelui său și...

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...
Ultima oră
Pe aceeași temă