12 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestyleO binecunoscută actriță a fost arestată pentru agresiune împotriva partenerului ei și...

O binecunoscută actriță a fost arestată pentru agresiune împotriva partenerului ei și polițiștilor

Fosta vedetă din serialul “Dynasty”, acum în vârstă de 56 de ani, urmează să compară marţi în faţa unui tribunal pentru a răspunde acuzaţiei de obstrucţionare a poliţiei.

Ea a fost arestată sub suspiciunea că şi-a rănit partenerul, susţin autorităţile, şi pentru că s-a luptat cu ofiţerii de la biroul şerifului în locuinţa sa din Thousand Oaks, California, în noaptea de 25 februarie.

Locklear, celebră şi pentru rolul ei din “Melrose Place”, a evitat punerea sub acuzare pentru infracţiuni mai grave şi riscă doar condamnarea pentru cinci contravenţii.

În 2008, actriţa a pledat vinovată de conducere neglijentă, după ce a fost arestată sub suspiciunea mai gravă de conducere sub influenţa unor medicamente prescrise de medic.

Heather Locklear a fost căsătorită cu chitaristul de la Bon Jovi Richie Sambora între 1994 şi 2007, şi cu toboşarul de la Motley Crue Tommy Lee între 1986 şi 1993.

Actriţa, care a fost eliberată după plata unei cauţiuni de 20.000 de dolari, nu este obligată să apară în persoană la prima audiere de la un tribunal din comitatul Ventura, infomrează AGERPRES.

Cele mai citite

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...

Lukașenko acuză Occidentul și opoziția de un atac cu drone pornit din Lituania

Serviciul de securitate din Belarus a susținut joi că a dejucat un atac asupra capitalei Minsk cu ajutorul unor drone lansate din Lituania, a...

Care sunt cele mai populare trenduri în amenajarea băilor din hoteluri?

Hotelurile sunt esențiale în turism deoarece sunt locuri în care clienții doresc să se simtă ca acasă în timpul șederii lor. De aceea, este...
Ultima oră
Pe aceeași temă